«Ηρθαν με καδρόνια στα χέρια κι έσπασαν το αμάξι μου», μαρτυρία για τα επεισόδια που προκάλεσαν οι Κροάτες έξω από την «OPAP Arena» (vid)

«Ηρθαν με καδρόνια στα χέρια κι έσπασαν το αμάξι μου», μαρτυρία για τα επεισόδια που προκάλεσαν οι Κροάτες έξω από την «OPAP Arena» (vid)

Δημήτρης Χούπης 08:46 - 08.08.2023 / Ανανεώθηκε: 14:25 - 14.08.2024

Μάρτυρας όσων διαδραματίστηκαν στην «OPAP Arena», καθώς βρισκόταν σε καφετέρια κοντά στο γήπεδο της ΑΕΚ, μίλησε στην ΕΡΤ και περιέγραψε τα όσα συνέβησαν με τους οπαδούς της Ντιναμό Ζάγκρεμπ.

Ένας νεκρός και οκτώ τραυματίες είναι ο φρικτός απολογισμός των άγριων επεισοδίων που σημειώθηκαν στη Νέα Φιλαδέλφεια από οπαδούς της Ντιναμό Ζάγκρεμπ, οι οποίοι ταξίδεψαν ανενόχλητοι στη χώρα μας κι αφού προκάλεσαν... μπάχαλο έξω από το γήπεδο της Νέα Φιλαδέλφειας, στη συνέχεια σκότωσαν έναν 22χρονο φίλο της ΑΕΚ.

«Ήμασταν σε καφετέρια εγώ με άλλους τρεις φίλους. Πίναμε καφέ και μας ενημέρωσε το παλικάρι που έχει την καφετέρια ότι έρχονται κάποιοι για να κάνουν φασαρία. “Σηκωθείτε και φύγετε. Θα κλείσουμε και εμείς γιατί υπάρχει μεγάλος κίνδυνος” μας είπε» περιέγραψε αρχικά στην κάμερα της ΕΡΤ μάρτυρας που τη στιγμή της επίθεσης βρισκόταν σε καφετέρια κοντά στο γήπεδο

Πηγαίνοντας προς το αυτοκίνητό μου, είδα από τη γωνία ότι ερχόντουσαν πολλά άτομα που κρατούσαν καδρόνια και άλλα αντικείμενα που γυάλιζαν. Κατάλαβα ότι δεν θα προλάβαινα να φτάσω στο όχημά που γύρισα να φύγω. Το άφησα. Έσπασαν το μπροστά και το πίσω παρμπρίζ.

Δεν χτυπήσαμε εμείς, αλλά άκουσα ότι έχουν χτυπηθεί άλλοι άνθρωποι. Αμαρτία από τον Θεό. Πάλι καλά πρόλαβα και έφυγαν, γιατί ήταν και ηλικιωμένοι άνθρωποι στην καφετέρια» τόνισε χαρακτηριστικά.