Η ΑΕΚ άλλαξε το πρόγραμμα προετοιμασίας και πάει ξανά στην γούρικη... «φυλακή»

Η ΑΕΚ άλλαξε το πρόγραμμα προετοιμασίας και πάει ξανά στην γούρικη... «φυλακή»

Κώστας Τσίλης 14:20 - 03.06.2024 / Ανανεώθηκε: 14:37 - 03.06.2024

Μια αλλαγή στο πρόγραμμα του βασικού σταδίου της προετοιμασίας στην Ολλανδία έκανε η ΑΕΚ και το μοιράσει ανάμεσα σε δυο προπονητικά κέντρα για να ξαναβρεί και το... γούρι της

Προφανώς ο σχεδιασμός και ο προγραμματισμός της ΑΕΚ δεν γίνεται με βάση τα γούρια. Αλλά αν προκύψει και αυτό, είναι μάλλον καλοδεχούμενο, ειδικά για τον Ματίας Αλμέιδα που πιστεύει πολύ σ' αυτό το κομμάτι. Η ΑΕΚ προχώρησε σε μια αλλαγή στο βασικό στάδιο της προετοιμασίας στην Ολλανδία, το οποίο ουσιαστικά θα μοιραστεί σε δυο διαφορετικά προπονητικά κέντρα.

Η αποστολή της ΑΕΚ θα αναχωρήσει όπως ήταν προγραμματισμένο στις 23 Ιουνίου, όχι όμως κατευθείαν για το Μπουργκ Χάαμσταντ, αλλά για το Αλκμάαρ. Για το προπονητικό κέντρο που χρησιμοποίησε το καλοκαίρι του 2022. Και μάλιστα θα μείνει και πάλι, όπως και τότε, στο ξενοδοχείο Fallon, το οποίο ήταν πρώην φυλακή. Ένα ξενοδοχείο που φυσικά αποδείχθηκε γούρικο, καθώς η ΑΕΚ κατέκτησε στη συνέχεια το νταμπλ.

Η ΑΕΚ θα παραμείνει στο Αλκμάαρ μέχρι και τις 30 Ιουνίου. Και από την 1 Ιούλη και μετά μέχρι και τις 11 του μηνός, θα "μετακομίσει" στο Μπουργκ Χάαμσταντ για να συνεχίσει και να ολοκληρώσει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της. Μάλιστα στο διάστημα της παραμονής στην Ολλανδία, είναι προγραμματισμένο να γίνουν τέσσερα φιλικά, τα οποία θα οριστικοποιηθούν άμεσα.