«Η ΑΕΚ ανέβασε την προσφορά της για Μπαρέιρο, αλλά ο παίκτης περιμένει την Ρίβερ»

Άνταμ Μπαρέιρο / IMAGO

«Η ΑΕΚ ανέβασε την προσφορά της για Μπαρέιρο, αλλά ο παίκτης περιμένει την Ρίβερ»

Κώστας Τσίλης 15:46 - 25.06.2024 / Ανανεώθηκε: 16:01 - 25.06.2024

Σ’ ένα μικρό σίριαλ ανάμεσα σε ΑΕΚ αλλά και Ρίβερ Πλέιτ έχει μετατραπεί για τους Αργεντινούς η υπόθεση της μεταγραφής του Παραγουανού φορ

Είναι δεδομένο πως από την πρώτη στιγμή που η ΑΕΚ έβαλε στο ραντάρ της την περίπτωση του Άνταμ Μπαρέιρο, ήξερε πως δεν θα είναι μια εύκολη περίπτωση. Όχι μόνο διότι πρόκειται για έναν πολύ καλό παίκτη, αλλά κυρίως διότι στην υπόθεση έχει εμπλακεί και μάλιστα πολύ ενεργά μια ομάδα όπως η Ρίβερ Πλέιτ.

Οι Αργεντινοί βγάζουν από την μάχη για τον Μπαρέιρο, τον πιο σημαντικό ανταγωνιστή της ΑΕΚ
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

20:46 - 24.06.2024

Οι Αργεντινοί βγάζουν από την μάχη για τον Μπαρέιρο, τον πιο σημαντικό ανταγωνιστή της ΑΕΚ

Σύμφωνα με ρεπορτάζ και... τιτιβίσματα από την Αργεντινή, η υπόθεση της μεταγραφής του Παραγουανού φορ στην Ρίβερ Πλέιτ ναυάγησε και την ΑΕΚ να παρακολουθεί για να βεβαιωθεί πως όντως ισχύει και δεν είναι παιχνίδια τακτικής

Όπως διαβάσατε στο Sportal.gr, υπήρξε χθες ένα μπαράζ δημοσιευμάτων, σύμφωνα με το οποίο οι διαπραγματεύσεις ανάμεσα στους Μιγιονάριος και την Σαν Λορένσο για τον Μπαρέιρο, «ναυάγησαν». Σύμφωνα με τα ρεπορτάζ, οι λόγοι είχαν να κάνουν με αλλαγές από την αρχική συμφωνία, που έκανε η ομάδα του Παραγουανού φορ, ως προς τα οικονομικά δεδομένα.

Η εφημερίδα Ole όμως, που αναφέρει αναλυτικά όλα τα οικονομικά δεδομένα της συμφωνίας ανάμεσα στην Σαν Λορένσο και την Ρίβερ αλλά και το πως χάλασε, βάζει δυναμικά την ΑΕΚ ξανά στο παιχνίδι. Αλλά δίνει και μια διαφορετική διάσταση. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, «λίγες ώρες μετά το ναυάγιο των διαπραγματεύσεων ανάμεσα στην Σαν Λορένσο και την Ρίβερ, η ΑΕΚ του Ματίας Αλμέιδα ανέβασε την προσφορά της, την οποία όμως απέρριψε ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής» αναφέρει το δημοσίευμα, τονίζοντας πως ο Μπαρέιρο περιμένει την Ρίβερ, αλλά ο χρόνος πλέον λειτουργεί ως βάρος αυτής της μεταγραφής καθώς όσο περνάει, τόσο πιθανότερο είναι ο παίκτης να βρεθεί στην Ευρώπη.

Tags: