Η ΑΕΚ απέρριψε και δεύτερη πρόταση της Μοντερέι για τον Πινέδα

Πινέδα

i

Ορμπελίν Πινέδα/©intime

Η ΑΕΚ απέρριψε και δεύτερη πρόταση της Μοντερέι για τον Πινέδα

Κώστας Τσίλης 20:46 - 03.07.2024 / Ανανεώθηκε: 21:06 - 03.07.2024

Επέστρεψαν οι Μεξικανοί με νέα πρόταση για τον χαφ της Ένωσης, που ήταν μεν βελτιωμένη, αλλά ακόμα πολύ χαμηλά και είχε την ίδια τύχη όπως και η προηγούμενη

Είναι δεδομένο πως η Μοντερέι έχει πολύ ψηλά στην λίστα της τον Ορμπελίν Πινέδα, γι αυτό και επιμένει στην υπόθεση. Μετά την πρώτη πρόταση η οποία απορρίφθηκε από την ΑΕΚ, επέστρεψε δριμύτερη με μια δεύτερη. Προφανώς ελαφρώς καλύτερη από την πρώτη αλλά και πάλι πολύ μακριά απ’ αυτό που η Ένωση είναι διατεθειμένη να συζητήσει.

Αλμέιδα: «Ο Περέιρα είναι κοντά, είναι παίκτης που θέλει να έρθει, δεν συμμετέχω στην σαπουνόπερα με Πινέδα»
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

20:45 - 03.07.2024

Αλμέιδα: «Ο Περέιρα είναι κοντά, είναι παίκτης που θέλει να έρθει, δεν συμμετέχω στην σαπουνόπερα με Πινέδα»

Κυρίως για την υπόθεση του Περέιρα, που πλέον επιβεβαίωσε πως είναι έτοιμη να κλείσει, αλλά και γι αυτή του Πινέδα, μίλησε ο Αργεντινός τεχνικός μετά το σημερινό νικηφόρο φιλικό της ΑΕΚ

Επομένως και αυτή η πρόταση της Μοντερέι, είχε την ίδια τύχη μ’ αυτή που έγινε πριν από μερικές μέρες. Πήγε και αυτά στα… σκουπίδια, καθώς απορρίφθηκε επίσης χωρίς δεύτερη σκέψη. Μπορεί μεν οι Μεξικανοί να επιμένουν, αλλά εξακολουθούν να κάνουν πολύ χαμηλές προτάσεις οικονομικά προς την ΑΕΚ, οι οποίες δεν γίνεται καν να μπουν σε διαδικασία αξιολόγησης. Εξ ου και απορρίπτονται.

Αλμέιδα: «Δεν συμμετέχω στην σαπουνόπερα με Πινέδα»

Ο Αλμέιδα είχε λόγους να είναι ευχαριστημένος με το 3-0 στο φιλικό επί της Μπέερσοτ, ωστόσο στις δηλώσεις του στους απεσταλμένους του Τύπου μετά το τέλος της αναμέτρησης κλήθηκε να απαντήσει για την υπόθεση Πινέδα. Και ο Αργεντίνος τεχνικός ήταν απολύτως σαφής. Δεν πρόκειται να συμμετάσχει σε καμία σαπουνόπερα και εκείνος το μόνο που θα κάνει είναι να περιμένει τον Μεξικανό να επιστρέψει στην ομάδα και να κάνει μια κουβέντα μαζί του.

«Πρώτα από όλα ήθελα να πάει καλά το Μεξικό γιατί έχω και μια ιδιαίτερη σχέση και είναι και ο Ορμπελίν εκεί. Έπειτα εγώ σε αυτή την σαπουνόπερα δεν θέλω να συμμετέχω. Εγώ περιμένω τον ποδοσφαιριστή να γυρίσει και μετά είναι αποφάσεις που δεν εξαρτώνται από εμένα», τόνισε χαρακτηριστικά ο Ματίας Αλμέιδα, που περιμένει με τη σειρά να δει πώς θα ολοκληρωθεί η συγκεκριμένη υπόθεση.