Η ΑΕΚ απέρριψε πρόταση 4 εκατομμυρίων από το Μεξικό για τον Ελίασον

Ελίασον

i

Νίκλας Ελίασον/©intime

Η ΑΕΚ απέρριψε πρόταση 4 εκατομμυρίων από το Μεξικό για τον Ελίασον

Κώστας Τσίλης 17:15 - 07.06.2024 / Ανανεώθηκε: 17:17 - 07.06.2024

Σύλλογος από το Μεξικό κατάθεσε πρόταση για την απόκτηση του Ελίασον, η οποία όμως απορρίφθηκε από την ΑΕΚ

Όπως όλα δείχνουν δεν είναι ο Ορμπελίν Πινέδα ο μοναδικός ποδοσφαιριστής από το ρόστερ της ΑΕΚ που έχει μπει στο... μάτι ομάδων του Μεξικού. Είναι και ο Νίκλας Ελίασον που φαίνεται πως έχει "γυαλίσει" στους Μεξικανούς. Μάλιστα έφτασαν ακόμα να κτυπήσουν την πόρτα της ΑΕΚ για να τον αποκτήσουν.

ΑΕΚ: «Για τον Πινέδα έρχονται συνεχώς προτάσεις και τις απορρίπτουμε»
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

11:21 - 07.06.2024

ΑΕΚ: «Για τον Πινέδα έρχονται συνεχώς προτάσεις και τις απορρίπτουμε»

Οι Μεξικανοί έβαλαν σήμερα και την Κρούζ Αζούλ στο παιχνίδι για την απόκτηση του Μεξικανού χαφ, όμως από την πλευρά της Ένωσης, τουλάχιστον προς το παρόν, υπάρχει μια ξεκάθαρη θέση

Υπήρχε πρόταση ύψους τεσσάρων εκατομμυρίων από σύλλογο του Μεξικού για τον Ελίασον. Ωστόσο απορρίφθηκε από την ΑΕΚ, η οποία προφανώς και έχει πολύ πιο ψηλά τις οικονομικές της απαιτήσεις, για τον πολυτιμότερο παίκτη της σεζόν που μόλις τελείωσε. Αλλά και πλέον διεθνή με την εθνική ομάδα της Σουηδίας.

Βεβαίως είναι άγνωστο αν ο σύλλογος από το Μεξικό επιστρέψει με νέα βελτιωμένη πρόταση. Έτσι κι αλλιώς είναι ομάδες που έχουν μεγάλες οικονομικές δυνατότητες. Παρόλα αυτά η ΑΕΚ θα πει πολύ δύσκολα το "ναι" για την παραχώρηση ενός ποδοσφαιριστή σαν τον Ελίασον. Ενώ έχει σημασία το τι θέλει και ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής, που έχει ξεκαθαρίσει πως μόνο για κάτι πολύ καλό, θα έφευγε από την ΑΕΚ.