Η ΑΕΚ απέρριψε την πρόταση για τον Πινέδα από την Μοντερέι

Ορμπελίν Πινέδα

i

©Intime

Η ΑΕΚ απέρριψε την πρόταση για τον Πινέδα από την Μοντερέι

Κώστας Τσίλης 00:30 - 27.06.2024 / Ανανεώθηκε: 01:48 - 27.06.2024

Έφτασε στα γραφεία της Ένωσης πρόταση από το Μεξικό, ωστόσο ήταν πολύ χαμηλή και απορρίφθηκε σχεδόν αμέσως

Τις τελευταίες ώρες στο Μεξικό οργιάζουν τα δημοσιεύματα σχετικά με πρόταση της Μοντερέι για την απόκτηση του Ορμπελίν Πινέδα. Κάποια εξ αυτών γράφουν για 10 και κάποια άλλα και για 12 εκατομμύρια, ενώ υπάρχουν και αυτά που χαρακτηρίζουν ακόμα και τελειωμένη την συμφωνία. Η ΑΕΚ ωστόσο, τα διέψευσε όλα κατηγορηματικά. Εκτός από την ύπαρξη της πρότασης.

Η επιμονή της Μοντερέι για τον Πινέδα και η αντίδραση της ΑΕΚ
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

12:27 - 26.06.2024

Η επιμονή της Μοντερέι για τον Πινέδα και η αντίδραση της ΑΕΚ

Σύμφωνα με το Fox Sport, η ομάδα από το Μεξικό έχει καταθέσει ήδη πρόταση προς την Ένωση για τον διεθνή χαφ της και δείχνει πως θέλει να κυνηγήσει την υπόθεση, χωρίς ωστόσο, τουλάχιστον προς το παρόν, να φαίνεται να βρίσκει πρόσφορο έδαφος

Στην Ένωση ξεκαθαρίζουν πως όντως έφτασε στα γραφεία της ΠΑΕ μια πρόταση από την Μοντερέι. Αφενός πολύ πιο χαμηλή από τα οικονομικά δεδομένα για τα οποία γράφουν οι Μεξικανοί. Αφετέρου και κυρίως, απορρίφθηκε σχεδόν χωρίς δεύτερη σκέψη από την ΑΕΚ. Προφανώς γιατί τα οικονομικά δεδομένα της πρότασης, ήταν πολύ μακριά απ' αυτό που θα έβαζε την Ένωση σε ενδεχόμενη συζήτηση.

Είναι δεδομένο πως δεν υπάρχει για κανέναν ποδοσφαιριστή το "δεν πωλείται". Όμως η αλήθεια είναι πως ο Πινέδα είναι από τους παίκτες του ρόστερ, που η ΑΕΚ θα παραχωρούσε πιο δύσκολα από κάθε άλλον. Επομένως δεν είναι εύκολο για καμία ομάδα, ακόμα και αν είναι διατεθειμένη να δελεάσει τον ίδιο τον Μεξικανό, να πετύχει deal με την ΑΕΚ.

Όλοι Euro LIVE: Το Sportal βρέθηκε στο πάρτι πρόκρισης των Γεωργιανών - Όλα τα ζευγάρια των νοκ άουτ
EURO 2024

00:00 - 27.06.2024

Όλοι Euro LIVE: Το Sportal βρέθηκε στο πάρτι πρόκρισης των Γεωργιανών - Όλα τα ζευγάρια των νοκ άουτ

«Όλοι Euro» με ζωντανή σύνδεση από το Γκεζελκίρχεν και το πάρτι πρόκρισης των Γεωργιανών. Όλη η δράση από τα ματς της Τετάρτης. Τα ζευγάρια των νοκ άουτ και ο δρόμος για τον τελικό.

Πάντως από την άλλη μεριά, από την στιγμή που η Μοντερέι έφτασε μέχρι την πόρτα της ΑΕΚ και την κτύπησε, παρότι την βρήκε κλειστή, δεν αποκλείεται να επιστρέψει. Με την Ένωση βεβαίως έτσι κι αλλιώς να κρατά και το "καρπούζι" και το "μαχαίρι" στην συγκεκριμένη υπόθεση.