Η ΑΕΚ δεν παραχωρεί τον Μουκουντί ούτε με τρία αλλά ούτε με πέντε εκατομμύρια ευρώ

Αρόλντ Μουκουντί

i

© Intime

Η ΑΕΚ δεν παραχωρεί τον Μουκουντί ούτε με τρία αλλά ούτε με πέντε εκατομμύρια ευρώ

Κώστας Τσίλης 23:50 - 16.06.2024 / Ανανεώθηκε: 23:52 - 16.06.2024

Για την Ένωση δεν υπάρχουν ούτε τα τρία εκατομμύρια που φέρεται να δίνει η Τραμπζονσπορ για τον Καμερουνέζο στόπερ, αλλά ούτε τα πέντε που γράφουν οι Γάλλοι πως είναι οι απαιτήσεις της

Μπορεί να είναι δεδομένο πως η ΑΕΚ φέτος θα κάνει πωλήσεις, όπως ήδη έχει φανεί με την περίπτωση του Έκι Πόνσε. Όπως όμως έχετε διαβάσει ήδη στο Sportal.gr, οι πωλήσεις αυτές θα είναι μόνο με εξαιρετικά συμφέρουσες προτάσεις. Όπως τα περίπου εννέα εκατομμύρια ευρώ, που εισέπραξε για τον Πόνσε. Ως εκ τούτου τα νούμερα που ακούγονται και γράφονται για τον Αρόλντ Μουκουντί, είναι πολύ μικρά.

Η ΑΕΚ θέλει Στρακόσια, αλλά δεν «καίει» καμία περίπτωση από την μεταγραφική της λίστα
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

23:14 - 16.06.2024

Η ΑΕΚ θέλει Στρακόσια, αλλά δεν «καίει» καμία περίπτωση από την μεταγραφική της λίστα

Είναι δεδομένο πως η Ένωση παραμένει δυνατά στο κυνήγι του Στρακόσια, όμως είναι μια δύσκολη και χρονοβόρα υπόθεση και γι αυτό και κρατάει ανοιχτές και όλες τις υπόλοιπες

Πριν από μερικές μέρες, οι Τούρκοι υποστήριξαν πως η Τραμπζονσπόρ είναι διατεθειμένη να δώσει τρία εκατομμύρια ευρώ για τον Καμερουνέζο στόπερ. Σήμερα υπήρξε γαλλικό δημοσίευμα που επαναφέρει το ενδιαφέρον των Τούρκων, αλλά τονίζει πως οι απαιτήσεις της ΑΕΚ είναι στα πέντε εκατομμύρια ευρώ. "Είναι γελοίο να συζητάμε για τέτοια ποσά" σχολίαζε υψηλόβαθμο στέλεχος της Ένωσης.

Η ΑΕΚ πέρυσι το καλοκαίρι απέρριψε πρόταση εννέα εκατομμυρίων για τον Μουκουντί. Επομένως ούτε τα πέντε εκατομμύρια, ούτε πολύ περισσότερο τα τρία, φαίνεται πως θα είναι φέτος αρκετά, προκειμένου να πει το "ναι" σε παραχώρηση του Καμερουνέζου στόπερ. Είναι ανοιχτή η ΑΕΚ σε πώληση του Μουκουντί. Αλλά προφανώς με ποσό που θα είναι άνω των πέντε, πιθανότατα και τον έξι εκατομμυρίων ευρώ.