Η ΑΕΚ διαψεύδει κατηγορηματικα δημοσιεύματα στην Βραζιλία για συμφωνία της Γκρέμιο με τον Ελίασον

Νίκλας Ελίασον

i

Νίκλας Ελίασον/©intime

Η ΑΕΚ διαψεύδει κατηγορηματικα δημοσιεύματα στην Βραζιλία για συμφωνία της Γκρέμιο με τον Ελίασον

Κώστας Τσίλης 11:06 - 26.06.2024 / Ανανεώθηκε: 11:07 - 26.06.2024

Το τελευταίο σενάριο που ήρθε από την Βραζιλία είναι πως η ομάδα του Πόρτο Αλέγκρε συμφώνησε με τον Σουηδό μεσοεπιθετικό και διαπραγματεύεται πλέον με την Ένωση, αλλά διαψεύστηκε κατηγορηματικά

Ήταν πριν από λιγότερο από έναν μήνα, όταν οι Βραζιλιάνοι είχαν γράψει για πρόταση της Γκρέμιο προς την ΑΕΚ για τον Νίκλας Ελίασον, η οποία είχε απορριφθεί. Τώρα επανήλθαν μ' ένα νέο σενάριο, το οποίο όμως η Ένωση διέψευσε κατηγορηματικά. Σύμφωνα με τους Βραζιλιάνους, η Γκρέμιο συμφώνησε με τον Σουηδό εξτρέμ για την μεταγραφή και πλέον διαπραγματεύεται με την ΑΕΚ.

"Δεν υπάρχει κανένα θέμα συζήτησης για τον Ελίασον, ούτε συμφωνίας" έλεγαν κορυφαία διοικητικά στελέχη της ΑΕΚ, βάζοντας μια τελεία στο βραζιλιάνικο σενάριο. Για την Ένωση αυτό που περισσότερο είναι στο τραπέζι, είναι αυτό που είχαν γράψει στις αρχές του Ιούνη οι Σουηδοί, περί επέκτασης του συμβολαίου του Ελίασον για ακόμα έναν χρόνο, με αυξημένες αποδοχές.

Προφανώς και στην ΑΕΚ αξιολογούν όλες τις προτάσεις που φτάνουν στην ΠΑΕ, για όλους τους ποδοσφαιριστές. Αλλά για τον Ελίασον δεν υπάρχει τίποτα αυτή την στιγμή. Και προφανώς είναι αδύνατον να υπάρχει συμφωνία, μ' έναν παίκτη που έχει συμβόλαιο με την ομάδα. Εξάλλου ο Ελίασον είναι στην προετοιμασία της ΑΕΚ στην Ολλανδία, ξεπέρασε και το κτύπημα που είχε στην χθεσινή πρωινή προπόνηση και μπήκε ξανά στην δουλειά και είναι απολύτως ήρεμος και ευτυχισμένος στην ομάδα.