Η ΑΕΚ δουλεύει περιπτώσεις φορ, ταυτόχρονα με τον Ντουά, αλλά δεν είναι ο Αμπουμπακάρ

Φωτ. IMAGO

Η ΑΕΚ δουλεύει περιπτώσεις φορ, ταυτόχρονα με τον Ντουά, αλλά δεν είναι ο Αμπουμπακάρ

Κώστας Τσίλης 10:29 - 28.08.2024 / Ανανεώθηκε: 12:06 - 28.08.2024

Οι Τούρκοι έμπλεξαν την Ένωση με τον φορ της Μπεσικτάς, αλλά δεν υπάρχει κανένα ενδιαφέρον τον Καμερουνέζο και δεν είναι από τις περιπτώσεις που δουλεύονται

Όσο η ΑΕΚ δεν κλείνει την υπόθεση της μεταγραφής του σέντερ φορ, τόσο θα εμπλέκεται το όνομα της σε διάφορα σενάρια. Ακόμα και... φαντασίας. Όπως αυτό που προέκυψε μεταμεσονύχτια από την Τουρκία και αφορούσε τον Βινσέντ Αμπουμπακάρ. Έτσι κι αλλιώς, όπως ήδη διαβάσατε στο Sportal.gr, οι... γείτονες δεν έχουν μεγάλα ποσοστό εγκυρότητας στα μεταγραφικά τους σενάρια.

Το πρέσινγκ της ΑΕΚ για Ντουά, η ποιοτική εναλλακτική, η ξαφνική... εμφάνιση και τα χρονικά όρια
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

23:15 - 27.08.2024

Το πρέσινγκ της ΑΕΚ για Ντουά, η ποιοτική εναλλακτική, η ξαφνική... εμφάνιση και τα χρονικά όρια

Όλο το βάρος των ανθρώπων της Ένωσης έχει πέσει στην προσπάθεια για την απόκτηση ενός επιθετικού, με πίεση για να κλείσει η υπόθεση ακόμα και μέσα στην εβδομάδα και το Sportal.gr αναλύει όλα τα δεδομένα

Για την περίπτωση του Αμπουμπακάρ από την ΑΕΚ ξεκαθαρίζεται πως δεν υπάρχει απολύτως τίποτα. Πιθανότατα είναι η αγωνία της πλευράς του παίκτη να βρει ομάδα, με δεδομένο πως δεν υπολογίζεται από την Μπεσίκτας, που έπλεξε το σενάριο. Πάντως δεδομένα, όπως ήδη διαβάσατε στο Sportal.gr, η ΑΕΚ παράλληλα με την υπόθεση του Κουαντό Ντουά, κρατά ανοιχτές και κάποιες άλλες. Προκειμένου να είναι έτοιμη για κάθε ενδεχόμενο.

Όπως είναι επίσης δεδομένο, πως εξελίξεις για την υπόθεση του σέντερ φορ, είτε με τον Ελβετό διεθνή φορ της Λουντογκόρετς, είτε με κάποια άλλη περίπτωση που δουλεύει η ΑΕΚ, να υπάρξουν ανά πάσα στιγμή. Όχι απλώς από μέρα σε μέρα, αλλά ακόμα και από ώρα σε ώρα. Πάντως ανάμεσα σ' αυτές δεν είναι ούτε ο Αμπουμπακάρ που έγραψαν οι Τούρκοι, ούτε ο Ακπόμ που ανέφεραν οι Ολλανδοί.

Το διαβάσατε και χθες στο Sportal.gr, η ΑΕΚ δουλεύει παράλληλα εναλλακτικές λύσεις φορ. Ποιοτικές. Ίσως ακόμα και ποιοτικότερες και με καλύτερα χαρακτηριστικά απ' αυτά του Ντουά. Και περιμένει να πάρει απαντήσεις που μπορούν να φέρουν και κλείσιμο της υπόθεσης φορ ανά πάσα στιγμή.