Η ΑΕΚ έκανε πρόταση στην Παρτιζάν για τον Σαλντάνια, γράφουν οι Σέρβοι

Φωτ. IMAGO

Η ΑΕΚ έκανε πρόταση στην Παρτιζάν για τον Σαλντάνια, γράφουν οι Σέρβοι

Κώστας Τσίλης 19:48 - 30.08.2024 / Ανανεώθηκε: 20:02 - 30.08.2024

Σύμφωνα με σερβικά δημοσιεύματα η Ένωση έχει κτυπήσει την πόρτα της ομάδας του Βελιγραδίου, για να αποκτήσει τον 25χρονο Βραζιλιάνο σέντερ φορ

Η ΑΕΚ έχει ανοίξει όπως φαίνεται περισσότερα από ένα μεταγραφικά μέτωπα, προκειμένου να μπορέσει να κλείσει το θέμα της απόκτησης σέντερ φορ. Πριν από λίγες ώρες οι Ισπανοί έγραφαν για πρόταση της Ένωσης στον Ραούλ Ντε Τομάς της Ράγιο Βαγιεκάνο. Τώρα είναι η σειρά των Σέρβων να εμπλέξουν την ΑΕΚ σε μεταγραφικό σενάριο με τον Ματέους Σαλντάνια.

Η ΑΕΚ ψάχνεται για Ραούλ Ντε Τομάς και έκανε ήδη πρόταση, σύμφωνα με τους Ισπανούς
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

15:17 - 30.08.2024

Η ΑΕΚ ψάχνεται για Ραούλ Ντε Τομάς και έκανε ήδη πρόταση, σύμφωνα με τους Ισπανούς

Δημοσίευμα από την Ισπανία κάνει λόγο για έντονο ενδιαφέρον της Ένωσης για τον επιθετικό της Ράγιο Βαγιεκάνο αλλά και πρόταση για τον δανεισμό του με υποχρεωτική οψιόν αγοράς

Σύμφωνα μ' όσα έγραψε το Sportal.blic.rs στην Σερβία , η Ένωση έχει καταθέσει επίσημη πρόταση στην Παρτιζάν, για την απόκτηση του 25χρονου επιθετικού. Το ύψος της πρότασης είναι πέντε εκατομμύρια, συν μπόνους. Στο ρεπορτάζ οι Σέρβοι αναφέρουν πως η ομάδα του Βελιγραδίου έχει οικονομικά ζητήματα και θέλει να παραχωρήσει τον παίκτη. Μέχρι τώρα περίμενε πρόταση από ομάδες που παίζουν στα πέντε μεγάλα πρωταθλήματα.

Τις προηγούμενες μέρες, σύμφωνα με τους Σέρβους, είχε υπάρξει μια κρούση από την Χόφενχάιμ, με ποσό στα έξι εκατομμύρια ευρώ. Όμως δεν προχώρησε και η μεταγραφική περίοδος στην Γερμανία λήγει αύριο. Σύμφωνα με τους Σέρβους, η ΑΕΚ θέλει να το εκμεταλλευτεί αυτό και να πάρει τον Σαλντάνια, μ' ένα ποσό στα πέντε εκατομμύρια ευρώ.

Δεδομένα την περίπτωση του Βραζιλιάνου η ΑΕΚ την παρακολουθούσε από την αρχή του καλοκαιριού. Όμως μένει να φανεί, αν όντως μπήκε τώρα ξανά τόσο δυνατά στο παιχνίδι για την απόκτησή του. Και με τα ποσά τα οποία γράφουν οι Σέρβοι.