Η ΑΕΚ έστειλε ξεκάθαρο μήνυμα προς τον μάνατζερ του Πινέδα, πως δεν θα δεχθεί εκβιασμούς από κανέναν

Ορμπελίν Πινέδα

i

©Intime

Η ΑΕΚ έστειλε ξεκάθαρο μήνυμα προς τον μάνατζερ του Πινέδα, πως δεν θα δεχθεί εκβιασμούς από κανέναν

Κώστας Τσίλης 23:56 - 29.06.2024 / Ανανεώθηκε: 00:25 - 30.06.2024

Στην Ένωση άκουσαν τον μάνατζερ του Μεξικανού χαφ να εκφράζει σκέψεις επιστροφής του πελάτη του σε ομάδα της πατρίδας του και διεμήνυσαν πως όχι μόνο δεν εκβιάζονται, αλλά θα προσφύγουν και στα αρμόδια όργανα εαν κάτι τέτοιο χρειαστεί

Είναι δεδομένο πως η Μοντερέι όχι απλώς επιμένει στην υπόθεση της απόκτησης του Ορμπελίν Πινέδα, αλλά όπως έχετε διαβάσει στο Sportal.gr, προσπαθεί να δελεάσει με ελκυστικό συμβόλαιο τον ίδιο τον ποδοσφαιριστή. Μάλιστα απόψε μετά από τοποθέτηση του μάνατζερ του Μεξικανού στην ιστοσελίδα Sport24, υπήρξε και η αίσθηση πως ο παίκτης έχει αρχίσει όντως να δελεάζεται. Με την ΑΕΚ να αντιδρά άμεσα και επιθετικά.

Με δεδομένο πως ο Πινέδα έχει συμβόλαιο με την ΑΕΚ μέχρι και το 2027 και τυπικά απαγορεύεται να συζητά με οποιαδήποτε ομάδα, στην Ένωση έστειλαν ένα ξεκάθαρο και συνάμα σκληρό μήνυμα. "Η ΑΕΚ καθιστά σαφές προς κάθε κατεύθυνση ότι δεν εκβιάζεται από κανέναν! Ούτε βέβαια από τον ξένο ατζέντη του Πινέδα και τον εγχώριο συνεργάτη του".

Μάλιστα από την ΑΕΚ διεμήνυσαν πως θα τραβήξουν το θέμα μέχρι τα άκρα, αν συνεχίσει η πλευρά του παίκτη να κάνει... παιχνίδι με την Μοντερέι ή οποιαδήποτε άλλη ομάδα. "Ο ποδοσφαιριστής δεσμεύεται με συμβόλαιο με την ΑΕΚ και αν οι εκπρόσωποί του συνεχίσουν να καταφεύγουν σε παρόμοιες μεθοδεύσεις η ΑΕΚ θα προασπίσει τα συμφέροντά της καταφεύγοντας στις αρμόδιες διεθνείς αρχές" ήταν το μήνυμα της ΑΕΚ.

Βεβαίως αν όντως ο μάνατζερ του Πινέδα μετέφερε και δημοσιοποίησε τις σκέψεις του πελάτη του και αν από την άλλη μεριά η ΑΕΚ είναι αποφασισμένη να το τραβήξει στα άκρα, τότε η κατάσταση δεν είναι απλή. Αντιθέτως είναι πολύ σύνθετη. Πολύ πιθανό τις επόμενες ώρες να υπάρξει και επικοινωνία με τον ίδιο τον Πινέδα, προκειμένου να ξεκαθαρίσει το τοπίο.