Η ΑΕΚ έχει βγει από το «παιχνίδι» για τον Κορέα και προχωρά για άλλη περίπτωση φορ

Χοακίν Κορέα - Φωτ. IMAGO

i

©Imago

Η ΑΕΚ έχει βγει από το «παιχνίδι» για τον Κορέα και προχωρά για άλλη περίπτωση φορ

Κώστας Τσίλης 16:30 - 22.08.2024 / Ανανεώθηκε: 16:37 - 22.08.2024

Παραμένει ενεργή η Ένωση στην μεταγραφική αγορά για την απόκτηση επιθετικού, όμως φαίνεται πως πλέον δεν ασχολείται με την υπόθεση του Αργεντινού επιθετικού, με την Gazzetta Dello Sport να δίνει μια επ' αυτού εξήγηση

Είναι γεγονός πως η ΑΕΚ την περίπτωση του Χοακίν Κορέα την έψαξε. Και την έψαξε πολύ. Γνωρίζοντας ωστόσο ευθύς εξ αρχής, πως είναι ίσως από τις πιο δύσκολες, απ' αυτές που κοίταξε. Ίσως η πιο δύσκολη. Πάντως τώρα, παρότι η ΑΕΚ παραμένει ενεργή στην αγορά για να κάνει μεταγραφή επιθετικού, από το "παιχνίδι" για τον Αργεντινό της Ίντερ έχει βγει.

Έτσι κι αλλιώς οι Ιταλοί επιμένουν εδώ και αρκετό καιρό, πως ο Κορέα δείχνει να προτιμά να συνεχίσει την καριέρα του στο καμπιονάτο και πουθενά αλλού. Σημερινό δημοσίευμα της Gazzetta Dello Sport, αναφέρει πως η ΑΕΚ δεν κατάφερε να πείσει τον Αργεντινό επιθετικό. Ενώ ο Κορέα απέρριψε και προτάσεις επιστροφής στην Αργεντινή, ακόμα και από την Ρίβερ Πλέιτ.

Η ΑΕΚ προφανώς έχει διαπιστώσει πως ακόμα και τώρα, λίγες μέρες πριν από το φινάλε της μεταγραφικής περιόδου, η περίπτωση του Κορέα εξακολουθεί να παραμένει εξαιρετικά δύσκολη. Ως εκ τούτου πλέον κοιτάζει άλλες περιπτώσεις για την ενίσχυση στην θέση του σέντερ φορ. Άλλωστε είναι κάτι που θέλει η ΑΕΚ να το προχωρήσει άμεσα. Ακόμα και μέσα στην προσεχή εβδομάδα.

Βεβαίως σε μια μεταγραφική περίοδο και ειδικά όταν αυτή φτάνει στο φινάλε της, όλες οι ανατροπές είναι πάντα στο παιχνίδι. Όμως με τα δεδομένα που υπάρχουν αυτή την στιγμή, θα πρέπει να αλλάξει κάτι πολύ δραστικά, προκειμένου να τεθεί και πάλι ζήτημα Κορέα για την μεταγραφική προσπάθεια της ΑΕΚ να ενισχύσει την επίθεσή της. Όπως για παράδειγμα, ούτε η Ένωση, ούτε ο Κορέα, να έχουν βρει αυτό που θέλουν, την τελευταία μέρα των μεταγραφών.