Η ΑΕΚ «καίει» τον Ντε Τομάς, κρατά χαμηλούς τόνους για Σαντάνια και κτυπά και σ’ άλλα μέτωπα για φορ

Φωτ. IMAGO

Η ΑΕΚ «καίει» τον Ντε Τομάς, κρατά χαμηλούς τόνους για Σαντάνια και κτυπά και σ’ άλλα μέτωπα για φορ

Κώστας Τσίλης 20:45 - 30.08.2024 / Ανανεώθηκε: 21:34 - 30.08.2024

Για την Ένωση δεν υπάρχει το θέμα του Ισπανού επιθετικού της Βαγιεκάνο, η μπάλα είναι χαμηλά για την περίπτωση του Βραζιλιάνου της Παρτιζάν και δουλεύονται άλλες υποθέσεις φορ που δεν έχουν βγει στο προσκήνιο

Μέσα σε διάστημα λίγων ωρών, προέκυψαν στο προσκήνιο δυο διαφορετικά μεταγραφικά σενάρια που εμπλέκουν την ΑΕΚ με υποθέσεις σέντερ φορ. Το ένα από την Ισπανία για τον Ραούλ ντε Τομάς και το δεύτερο από την Σερβία για τον Ματέους Σαντάνια. Θεωρητικά αμφότεροι είχαν βάση, όμως στην πράξη μόνο για το ένα μένει ανοιχτό ένα παράθυρο μήπως προχωρήσει κάτι.

Την περίπτωση του Ισπανού επιθετικού, από την ΑΕΚ την "καινέ". Ίσως λόγω των απαιτήσεων της Ράγιο Βαγιεκάνο για πολύ υψηλή υποχρεωτική ρήτρα αγοράς, ακόμα και πάνω από τα οκτώ εκατομμύρια ευρώ. Όσον αφορά την περίπτωση του Βραζιλιάνου φορ της Παρτιζάν, στην ΑΕΚ κρατούν τους τόνους πολύ χαμηλά. Και μάλιστα διαψεύδουν και τα περί πρότασης που έγραφαν οι Σέρβοι. Είναι ένας παίκτης που οι Σέρβοι θέλουν να πουλήσουν καθότι τα οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζουν είναι τεράστια.

Ωστόσο στην υπόθεση του Σαντάνια φέρονται να έχουν εμπλακεί και ομάδες από μεγάλα πρωταθλήματα. Μάλιστα οι Σέρβοι έγραφαν για την Χόφενχάιμ, που σκοπεύει να δώσει έξι εκατομμύρια ευρώ. Πάντως ο Βραζιλιάνος είναι ένας παίκτης που ενδιαφέρει την ΑΕΚ και έχει τα χαρακτηριστικά που θέλει.

Δεδομένα όμως, η Ένωση δουλεύει άλλες περιπτώσεις φορ, που δεν έχουν ακόμα βγει στο... φως. Προσπαθεί να το κάνει κάτω από τα... ραντάρ, προκειμένου να καταφέρει να κλείσει το deal. Ενδεχομένως να παίξει ρόλο και το γεγονός πως σε λίγες ώρες πέφτει η αυλαία των μεταγραφών στα πέντε μεγάλα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα και ως εκ τούτου θα βγει αυτή η οψιόν για κάποιους παίκτες. Ενώ περιπτώσεις που ήδη έχει κοιτάξει και δουλέψει, δεν πρέπει να βγουν από το κάδρο. Όπως για παράδειγμα αυτή του Ντουά.