«Η ΑΕΚ κάνει σοβαρή προσπάθεια για Μαρσιάλ, ο παίκτης δεν βιάζεται να αποφασίσει»

Μαρτιάλ - Φωτ. IMAGO

i

Αντονί Μαρτιάλ

«Η ΑΕΚ κάνει σοβαρή προσπάθεια για Μαρσιάλ, ο παίκτης δεν βιάζεται να αποφασίσει»

Κώστας Τσίλης 17:15 - 04.09.2024 / Ανανεώθηκε: 17:38 - 04.09.2024

Οι Άγγλοι (αλλά και οι Γάλλοι) επιμένουν να γράφουν για την περίπτωση του Γάλλου επιθετικού και την Ένωση, που όμως για περισσότερους από έναν λόγους, δεν είναι αυτή που συγκεντρώνει τις περισσότερες πιθανότητες παρότι παραμένει ανοιχτή

Το όνομα του Αντονί Μαρσιάλ είναι δεδομένο πως έχει μπει στην μεταγραφική συζήτηση της ΑΕΚ. Και αυτό είναι ένα γεγονός πως δεν αμφισβητείται. Στο Sportal.gr έχετε ήδη διαβάσει από νωρίς τα δεδομένα για την περίπτωση του Γάλλου φορ, τα οποία προς το παρόν δεν έχουν αλλάξει. Τόσο οι Άγγλοι πάντως, όσο και οι Γάλλοι, γράφουν για την μεταγραφική εμπλοκή της ΑΕΚ με τον Μαρτιάλ.

Το «έδαφος» για συμφωνία με Φοφανά, το... τηλεφώνημα από Μαρσιάλ και οι δυο εναλλακτικές λύσεις
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

12:20 - 04.09.2024

Το «έδαφος» για συμφωνία με Φοφανά, το... τηλεφώνημα από Μαρσιάλ και οι δυο εναλλακτικές λύσεις

Όλες οι μέρες είναι πλέον κρίσιμες για τις εξελίξεις στην υπόθεση της μεταγραφής του επιθετικού στην ΑΕΚ και το Sportal.gr βάζει στο τραπέζι όλα τα δεδομένα την συγκεκριμένη χρονική στιγμή

Δημοσιογράφος του ESPN έγραψε στο Χ πως "η ΑΕΚ κάνει σημαντική προσπάθεια για να αποκτήσει τον Μαρτιάλ". Ωστόσο τονίζει πως "ο παίκτης δεν βιάζεται να πάρει την απόφαση του και ο μάνατζερ του κοιτάζει στα μεγάλα πρωταθλήματα". Ειδικά αυτό το τελευταίο, είναι απολύτως ακριβές. Ο Μαρσιάλ ξέρει για το ενδιαφέρον της ΑΕΚ, όμως εξακολουθεί να μην βλέπει ζεστά την προοπτική της Ελλάδας. Πιθανότατα διότι ακόμα στοχεύει σ' ένα καλύτερο πρωτάθλημα.

Υπήρξε γαλλικό δημοσίευμα που ανέφερε πως υπήρξαν επαφές με την Λιλ, αλλά η πόρτα έκλεισε. Υπήρξε επίσης δημοσίευμα από την Ισπανία, σύμφωνα με το οποίο ενδιαφέρεται η Σεβίλλη, αν δεν αποκτήσει τον Ντεπάι. Έτσι κι αλλιώς ο Μαρσιάλ είναι χωρίς συμβόλαιο, εμπίπτει στην κατηγορία των ελεύθερων και επομένως εξακολουθεί να έχει πολλές επιλογές για επόμενο σταθμό της καριέρας του.