Η ΑΕΚ κινδυνεύει να χάσει και τον Άμραμπατ στο Κύπελλο Εθνών Αφρικής

Άμραμπατ

i

Άμραμπατ/ ©Intime

Η ΑΕΚ κινδυνεύει να χάσει και τον Άμραμπατ στο Κύπελλο Εθνών Αφρικής

Κώστας Τσίλης 17:04 - 20.12.2023 / Ανανεώθηκε: 11:08 - 14.08.2024

Ο Αλμέιδα είχε στο μυαλό του πως το Γενάρη θα έχανε τον Μουκουντί και τον Ζίνι για το Κόπα Άφρικα, αλλά σήμερα προέκυψε και το ενδεχόμενο να απουσιάσει και ο Άμραμπατ

Την ώρα που ο Ματίας Αλμέιδα ψάχνει για να βρει λύσεις μέσα από ένα γεμάτο απουσιολόγιο, για το αυριανό ματς της ΑΕΚ με τον Πανσερραϊκό, του προέκυψε ένα ακόμα κακό μαντάτο. Για να είμαστε ακριβείς, ένα καλό μαντάτο για τον Νορντίν Άμραμπατ, αλλά κακό ως προς τον αγωνιστικό σχεδιασμό της Ένωσης για τον Γενάρη και ίσως και τις αρχές Φλεβάρη. Ο Μαροκινός μεσοεπιθετικός είναι πολύ πιθανό να απουσιάσει για να δώσει το παρών στο κύπελλο εθνών Αφρικής. 

Ο Άμραμπατ παρά το γεγονός πως είναι στα 37 του, μπήκε στην προεπιλογή της εθνικής ομάδας του Μαρόκου, για την διοργάνωση. Δεν είναι ακόμα "κλειδωμένο" πως θα βρίσκεται στην τελική λίστα. Όμως φαίνεται πως ο ομοσπονδιακός προπονητής του Μαρόκου τον υπολογίζει. Ήδη στην προεπιλογή για την ομάδα του Καμερούν που θα πάει στο κύπελλο εθνών Αφρικής, είναι ο Αρόλντ Μουκουντί. Και δύσκολα θα κοπεί. Ενώ το ίδιο ισχύει και για τον Ζίνι, με την προεπιλογή της εθνικής ομάδας της Ανγκόλας. 

Επομένως για τον Αλμέιδα υπάρχει ορατός κίνδυνος, να χάσει από τις αρχές Γενάρη, μέχρι ενδεχομένως και τις αρχές του Φλεβάρη, τρεις ποδοσφαιριστές του. Με τους δυο εξ αυτών, να υπάγονται στο βασικό rotation του Αργεντινού τεχνικού. Ενώ εκκρεμεί και το ενδεχόμενο, να απουσιάσουν το ίδιο διάστημα ο Μιλάντ Μοχαμάντι και ο Εχσάν Χατζισαφί, με την εθνική ομάδα του Ιράν, για το Κόπα Άσια.