Η ΑΕΚ κυνηγάει την περίπτωση Μπαρέιρο για την επίθεση της

Μπαρέιρο

i

Άνταμ Μπαρέιρο/IMAGO

Η ΑΕΚ κυνηγάει την περίπτωση Μπαρέιρο για την επίθεση της

Κώστας Τσίλης 14:02 - 21.06.2024 / Ανανεώθηκε: 14:11 - 21.06.2024

Ο διεθνής Παραγουανός φορ της Σαν Λορένσο, ο εκλεκτός του Αλμέιδα για την γραμμή κρούσης της Ένωσης, με τον Ρομάνο να γράφει για πρόταση 4,5 εκατομμυρίων

Για την ΑΕΚ η ενίσχυση στην γραμμή κρούσης είναι στις πρώτες προτεραιότητες. Ειδικά μετά την παραχώρηση του Έκι Πόνσε στο Χιούστον. Και φαίνεται πως ο εκλεκτός της Ένωσης είναι o Άνταμ Μπαρέιρο. Ένας 28 διεθνής Παραγουανός επιθετικός, που αγωνίζεται στην Σαν Λορένσο.

Μια αγκαλιά, εγγύηση για την ΑΕΚ
ΚΩΣΤΑΣ ΤΣΙΛΗΣ

01:15 - 21.06.2024

Μια αγκαλιά, εγγύηση για την ΑΕΚ

Η ΑΕΚ έχει μπει σε νέα εποχή, εντελώς διαφορετική από την προηγούμενη, αλλά το πιο αισιόδοξο για την πορεία της, εκτός από την αποφασιστικότητα του Ηλιόπουλου, είναι η γενναιότητα του νέου ιδιοκτήτη να «ακουμπήσει» πάνω στην σταθερά που λέγεται Αλμέιδα - Γράφει ο Κώστας Τσίλης.

Μάλιστα σύμφωνα με τον γνωστό δημοσιογράφο Φαμπρίτσιο Ρομάνο, "η ΑΕΚ κατέθεσε πρόταση 4,5 εκατομμυρίων για τον Μπαρέιρο, για συμβόλαιο τεσσάρων χρόνων". Ο Παραγουανός επιθετικός που αυτή την στιγμή είναι με την αποστολή της εθνικής του ομάδας στο Copa America, προφανώς είναι ένας παίκτης που γνωρίζει καλά ο Αλμέιδα. Και η ΑΕΚ σύμφωνα με πληροφορίες παρακολουθεί εδώ και πολύ καιρό την περίπτωση του.

Φέτος μετρά σε 21 ματς οκτώ γκολ και μια ασίστ. Ενώ είναι ποδοσφαιριστής που μπορεί να αγωνιστεί με την ίδια ευκολία και ως περιφερειακός επιθετικός. Κάτι που είναι στα χαρακτηριστικά που αναζητά ο Αλμέιδα για την ενίσχυση της γραμμής κρούσης της ΑΕΚ. Ενώ σύμφωνα με τον Ρομάνο, αναμένεται να υπάρξουν εξελίξεις τις επόμενες μέρες.