Η ΑΕΚ μπαίνει σε καυτό μεταγραφικό τριήμερο με ανοιχτή «βεντάλια» περιπτώσεων σέντερ φορ

Αλμέιδα

i

Ματίας Αλμέιδα/©intime

Η ΑΕΚ μπαίνει σε καυτό μεταγραφικό τριήμερο με ανοιχτή «βεντάλια» περιπτώσεων σέντερ φορ

Κώστας Τσίλης 12:48 - 29.08.2024 / Ανανεώθηκε: 12:53 - 29.08.2024

Για την Ένωση παραμένει η στόχευση να κλείσει η εκκρεμότητα της απόκτησης ενός επιθετικού και έχει ανοιχτά τουλάχιστον τέσσερα διαφορετικά... μέτωπα και το Sportal.gr αναλύει τα δεδομένα

Για την Ελλάδα δεν υπάρχει το όριο της 31ης Αυγούστου ή της 1ής ή 2άς Σεπτεμβρίου για το τέλος της καλοκαιρινής μεταγραφικής περιόδου. Και για την ΑΕΚ, δυστυχώς, δεν υπάρχει καν η πίεση για να δηλωθεί παίκτης που θα αποκτηθεί στην ευρωπαϊκή λίστα στις 3 Σεπτεμβρίου. Ωστόσο για την Ένωση παραμένει σταθερός ο στόχος να κλείσει η εκκρεμότητα με την κίνηση για σέντερ φορ. μέσα στην τρέχουσα εβδομάδα.

Άλλωστε υπάρχει πάντα και το δεδομένο, πως η ΑΕΚ κοιτάζει περιπτώσεις επιθετικών, που ανήκουν σε ομάδες που θέλουν να κάνουν το deal με την παραχώρηση του παίκτη, μέσα στα δικά τους όρια για την μεταγραφική περίοδο και όχι τα ελληνικά. Στην ουσία η Ένωση πλέον έχει μπει σ' ένα μεταγραφικό τριήμερο που είναι "καυτό". Με δεδομένο πως την Κυριακή υπάρχει το ματς με τον Λεβαδειακό, η λογική λέει πως όλο το βάρος για να κλείσει η μεταγραφή, θα πέσει στο διάστημα που μεσολαβεί.

Η υπόθεση του Ντουά ακόμα δεν έχει "καεί" εντελώς. Έχει χάσει όμως έδαφος. Και όχι μόνο διότι η Λουντογκόρετς συνεχίζει να κάνει παιχνίδια τακτικής, ως προς τις απαιτήσεις της. Όπως έχετε διαβάσει ήδη στο Sportal.gr, η ΑΕΚ έχει ήδη δουλέψει πολύ τουλάχιστον τρεις ακόμα πολύ καλές περιπτώσεις σέντερ φορ. Και μάλιστα στην συγκεκριμένη χρονική συγκυρία, που ο χρόνος πιέζει τους πάντες, έχει διαμορφωθεί και ένα πλαίσιο τέτοιο, που καθιστά εφικτό το να κλείσουν τα deal.

Επίσης υπάρχουν και περιπτώσεις που η ΑΕΚ είχε κοιτάξει στις αρχές του καλοκαιριού και παραμένουν εκ των πραγμάτων ανοιχτές. Επιθετικοί δηλαδή, που μήνα Ιούνιο ή ακόμα και Ιούλιο, δεν είχαν ως επιλογή την Ένωση και το ελληνικό πρωτάθλημα, αλλά ακόμα δεν έχουν βρει αυτό που έψαχναν. Και ίσως πλέον βλέπουν με διαφορετικό μάτι την προοπτική της ΑΕΚ. Δεν φαίνεται ανάμεσα σ' αυτές να βρίσκεται ο Κορέα. Όμως υπάρχουν και τέτοιες περιπτώσεις στην ανοιχτή "βεντάλια" των ανοιχτών υποθέσεων φορ, με την οποία δουλεύει αυτή την στιγμή η Ένωση. Και εξελίξεις μπορεί να υπάρξουν, ανά πάσα στιγμή.