Η ΑΕΚ παραχώρησε τον Πισάρο στην Μαζατλάν

Ροδόλφο Πισάρο

i

©Intime

Η ΑΕΚ παραχώρησε τον Πισάρο στην Μαζατλάν

Κώστας Τσίλης 10:43 - 15.09.2024 / Ανανεώθηκε: 10:59 - 15.09.2024

Λίγο πριν κλείσει η μεταγραφική περίοδος στο Μεξικό, η Ένωση κατάφερε και πέτυχε μια πολύ σημαντική συμφωνία

Έστω και αν χρειάστηκε να φτάσει όχι απλώς λίγες ώρες, αλλά λίγα λεπτά πριν κλείσει η μεταγραφική περίοδος στο Μεξικό, η ΑΕΚ κατάφερε να βρει λύση για το μέλλον του Ροντόφλο Πισάρο. Και να μην χρειαστεί να κρατήσει στο ρόστερ της έναν παίκτη που δεν υπόλογίζεται, μ' ένα τόσο υψηλό συμβόλαιο. Η ΑΕΚ συμφώνησε με την Μαζατλάν για την μεταγραφή του Πισάρο.

Ήδη από χθες αργά το βράδυ υπήρξε δημοσιεύματα, όπως διαβάσατε στο Sportal.gr, σύμφωνα με τα οποία η ομάδα από το Μεξικό πάλευε προκειμένου την τελευταία στιγμή να αποκτήσει τον μεσοεπιθετικό της ΑΕΚ. Το μεγάλο εμπόδιο ήταν οι υψηλές απαιτήσεις του Πισάρο, ο οποίος στην Ένωση είχε συμβόλαιο ύψους ενός εκατομμυρίου ευρώ. Χρήματα που η Μαζαλτάν δεν μπορούσε να καλύψει.

Τελικά η ομάδα από το Μεξικό επέμεινε, ο Πισάρο έριξε τις απαιτήσεις του, η ΑΕΚ βοήθησε και αυτή στις συζητήσεις και έτσι έγινε το deal. Και ο Μεξικανός μεσοεπιθετικός, μετά από έναν χρόνο στην Ελλάδα και στην Ευρώπη, χωρίς να καταφέρει ποτέ να προσαρμοστεί, επιστρέφει στην πατρίδα του για λογαριασμό της Μαζατλάν. Με την ΑΕΚ να βγάζει από πάνω της ένα πολύ υψηλό συμβόλαιο.