Η ΑΕΚ πέτυχε... αυτογκόλ με Λουτσέσκου - Προχωρά σε καταγγελία ο ΠΑΟΚ!

Η ΑΕΚ πέτυχε... αυτογκόλ με Λουτσέσκου - Προχωρά σε καταγγελία ο ΠΑΟΚ!

Μάνος Τσαλγατίδης 16:07 - 22.10.2024 / Ανανεώθηκε: 17:00 - 22.10.2024

Ο λόγος που κλήθηκε ο Λουτσέσκου σε απολογία και η αντίδραση του ΠΑΟΚ στον αρμόδιο υπουργό!

Ο Ράζβαν Λουτσέσκου κλήθηκε από το αρμόδιο πειθαρχικό όργανο της Super League για τα όσα έγιναν στο πρόσφατο ΑΕΚ-ΠΑΟΚ, με την κλήση να… γκρεμίζει την προπαγάνδα και τα αφηγήματα των κιτρινόμαυρων κατά του Ρουμάνου τεχνικού.

Πιο συγκεκριμένα, ο προπονητής των πρωταθλητών δεν έχει κληθεί για καμία χειρονομία ή δήλωση του, όπως ήθελαν να πετύχει η πλευρά της ΑΕΚ, αλλά για φραστικές κυρίως αντεγκλήσεις με δύο ανθρώπους των γηπεδούχων.

Όσα έγραψαν παρατηρητής και αστυνομία για το επεισόδιο Λουτσέσκου - Λαμέλα: «Του πέταξε χάνζαπλαστ και εκείνος τον έφτυσε»
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

15:08 - 22.10.2024

Όσα έγραψαν παρατηρητής και αστυνομία για το επεισόδιο Λουτσέσκου - Λαμέλα: «Του πέταξε χάνζαπλαστ και εκείνος τον έφτυσε»

Ο παρατηρητής του ματς ΑΕΚ - ΠΑΟΚ και η αστυνομία, κατέγραψαν στις εκθέσεις τους όσα συνέβησαν και στο γήπεδο μετά το τέλος του παιχνιδιού και στα αποδυτηρία

Έτσι το μόνο που κατάφερε η ΑΕΚ με τον επικοινωνιακό «πόλεμο» που εξαπέλυσε,  είναι να πετύχει ένα μεγάλο αυτογκόλ, και να τιμωρήσει δύο δικούς της ανθρώπους , τους Λαμέλα και Βένγκα, για φυσιολογικές εντάσεις που συμβαίνουν σχεδόν πάντα μετά από κάθε παιχνίδι.

Όπως γίνεται αντιληπτό, η επιχειρηματολογία κατά του  προπονητή του ΠΑΟΚ, καθώς και η στοχοποίηση του από την πλευρά της ΑΕΚ καταλήγει στον κάλαθο των αχρήστων , αφού αποδεικνύεται πως ο δήθεν «προκλητικός» Λουτσέσκου καλείται να απολογηθεί για την απάντηση σε επιθέσεις που δέχθηκε από την πλευρά των γηπεδούχων!

Ο ΠΑΟΚ πάντως βγαίνει στην αντεπίθεση κατά των αστυνομικών που βρέθηκαν στο γήπεδο. Όπως έγινε γνωστό τη Δευτέρα (21/11), ένα από τα θέματα που συζητήθηκαν στην τηλεδιάσκεψη που έλαβε χώρα στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ, με επικεφαλής τον Ιβάν Σαββίδη, ήταν η αυξανόμενη και αυθαίρετη βία της αστυνομίας, που ξεκινά από τα εντός έδρας παιχνίδια του Δικεφάλου στην Τούμπα, και καταλήγει σε επιθέσεις στους ανθρώπους της ομάδας.

Τελευταίος κρίκος σε αυτή την αλυσίδα ήταν τα όσα διαδραματίστηκαν μετά την ολοκλήρωση του ντέρμπι ΑΕΚ- ΠΑΟΚ στη φυσούνα, με την επίθεση που δέχθηκαν μέλη των «ασπρόμαυρων» από την αστυνομία.

Από την πλευρά των αστυνομικών επικαλούνται τραυματισμούς, οι οποίοι όμως ανακαλύφθηκαν όταν άνθρωποι του Δικεφάλου ενημέρωσαν τον υπεύθυνο τους, ότι θα προβεί σε επίσημη καταγγελία για τη συμπεριφορά τους.

Είναι άλλωστε περίεργο το πως δύο άνθρωποι της αστυνομίας, με πλήρη εξοπλισμό, τραυματίστηκαν από έναν μόνο άνθρωπο, και μάλιστα άοπλo.

Μετά από τα όσα αποφασίστηκαν στην τηλεδιάσκεψη με τον Ιβάν Σαββίδη, η ΠΑΕ ΠΑΟΚ αναμένεται να προχωρήσει σε σχετική καταγγελία στον αρμόδιο Υπουργό, παραθέτοντας σε αυτή όλα τα στοιχεία, και φυσικά το υλικό που κατέγραψαν οι κάμερες ασφαλείας.