Η ΑΕΚ πιέζει για να κλείσει τον Ντουά, αλλά είναι και έτοιμη για όλα τα ενδεχόμενα

Ντουά - Φωτ. IMAGO

i

Κουαντό Ντουά

Η ΑΕΚ πιέζει για να κλείσει τον Ντουά, αλλά είναι και έτοιμη για όλα τα ενδεχόμενα

Κώστας Τσίλης 12:32 - 26.08.2024 / Ανανεώθηκε: 12:32 - 26.08.2024

Η διαδικασία των διαπραγματεύσεων με τη Λουντογκόρετς για τον διεθνή Ελβετό είναι σε πλήρη εξέλιξη, όμως στην Ένωση θέλουν να κλείσουν άμεσα φορ και έχουν και εναλλακτική σε περίπτωση που δεν κλείσει το deal

Για την ΑΕΚ αυτή την στιγμή υπάρχουν δυο δεδομένα. Το πρώτο είναι πως το θέμα της μεταγραφής του σέντερ φορ, θέλει να το κλείσει άμεσα. Ακόμα και μέσα στις επόμενες μέρες. Το δεύτερο είναι πως έχει μπει σ' ένα κανάλι διαπραγματεύσεων με την Λουντογκόρετς, για να αποκτήσει τον Κουαντό Ντουά, όπως ήδη έχετε διαβάσει από χθες στο Sportal.gr. Προφανώς και το πρώτο δεδομένο, επηρεάζει το δεύτερο.

Η ΑΕΚ θα προσπαθήσει να εκμεταλλευτεί το timing για να κλείσει την μεταγραφή του Ντουά
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

18:39 - 25.08.2024

Η ΑΕΚ θα προσπαθήσει να εκμεταλλευτεί το timing για να κλείσει την μεταγραφή του Ντουά

Στην μεταγραφική λίστα της Ένωσης ο Ελβετός επιθετικός της Λουντογκόρετς ήταν ψηλά στην λίστα, αλλά ήταν μια περίπτωση που νωρίτερα μέσα στο καλοκαίρι δεν θα μπορούσε ποτέ να προχωρήσει

Στην ΑΕΚ δηλαδή πιέζουν προκειμένου να πετύχουν συμφωνία με τους Βούλγαρους για έναν σέντερ φορ που είναι στην μεταγραφική λίστα από τις αρχές του Ιούλη. Δεν υπάρχει ακόμα οριστικό deal όπως έγραψε το Kicker, όμως οι συζητήσεις έχουν μπει στην τελική τους ευθεία. Η ΑΕΚ θέλει να τελειώσει το θέμα του φορ άμεσα και ως εκ τούτου είναι έτοιμη για όλα τα ενδεχόμενα.

Αν δηλαδή οι διαπραγματεύσεις με την Λουντογκόρετς δεν εμφανίσουν πρόοδο και φανεί πως το θέμα "τραβάει" επικίνδυνα σε χρόνο, τότε στην Ένωση είναι σε θέση να στραφούν άμεσα σε εναλλακτική μεταγραφική λύση για την θέση του φορ. Και να την "τρέξουν" για να την κλείσουν άμεσα. Βεβαίως αυτή την στιγμή, η προτεραιότητα και το βάρος έχει πέσει στην ανοιχτή διαπραγμάτευση με την Λουντογκόρετς για τον Ντουά.