Η ΑΕΚ πιέζει για να τελειώσει άμεσα του Μαρσιάλ

Μαρσιάλ - Φωτ. IMAGO

i

Αντονί Μαρσιάλ

Η ΑΕΚ πιέζει για να τελειώσει άμεσα του Μαρσιάλ

Κώστας Τσίλης 21:10 - 17.09.2024 / Ανανεώθηκε: 21:30 - 17.09.2024

Έχει καλύψει σημαντικό δρόμο η Ένωση στην προσπάθεια να φτάσει σε τελικό deal με τον Γάλλο πρώην επιθετικό της Γιουνάιτεντ, Αντονί Μαρσιάλ και θέλει να το κλείσει μέσα στις επόμενες ώρες, καθώς η καθυστέρηση είναι... επικίνδυνη.

Σ' αντίθεση μ' ότι είχε συμβεί την πρώτη φορά που η ΑΕΚ επιχείρησε να προσεγγίσει την περίπτωση του Αντονί Μαρσιάλ, αυτή την φορά έχει βρει το έδαφος προκειμένου να καταφέρει να φτάσει στο μεγάλο deal. Όπως ήδη έχετε διαβάσει από νωρίς στο Sportal.gr, στην γραμμή που έχει ανοίξει τις τελευταίες μέρες η Ένωση με τον Γάλλο πρώην επιθετικό της Γιουνάιτεντ, έχει βρεθεί μια βάση συμφωνίας τόσο ως προς την διάρκεια, όσο και προς το ύψος του συμβολαίου.

Ανοιχτή (και ζόρικη) διαπραγμάτευση της ΑΕΚ για να κλείσει η υπόθεση Μαρσιάλ
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

11:43 - 17.09.2024

Ανοιχτή (και ζόρικη) διαπραγμάτευση της ΑΕΚ για να κλείσει η υπόθεση Μαρσιάλ

Μπορεί τα δημοσιεύματα ανά την Ευρώπη να έχουν τελειωμένη την συμφωνία της Ένωσης με τον Γάλλο πρώην επιθετικό της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ωστόσο δεν είναι ακριβώς έτσι η πραγματικότητα

Παρόλα αυτά υπάρχουν λεπτομέρειες που πρέπει να διευθετηθούν και οι οποίες πάντα σ' ένα τέτοιο deal είναι εξαιρετικά σημαντικές. Αλλά και περίπλοκες. Πάντως τις τελευταίες ώρες η ΑΕΚ έχει εντείνει τις προσπάθειες της και πιέζει προς την κατεύθυνση να φτάσει σε μια οριστική συμφωνία με τον Μαρσιάλ. Βεβαίως από την θέση της απόλυτης σιγής ασυρμάτου, στην ΑΕΚ δεν έχει αλλάξει τίποτα. Έτσι κι αλλιώς οι διαπραγματεύσεις εξακολουθούν να "τρέχουν" από τους στενούς συνεργάτες του Ηλιόπουλου.

Η ΑΕΚ ξέρει πως ο Γάλλος επιθετικός μιλάει και μ' άλλες ομάδες. Και σ' αυτές τις περιπτώσεις, δεν βοηθά όταν μια διαπραγμάτευση "τραβάει" σε μάκρος. Εξ ου και υπάρχει μια έντονη κινητικότητα και μια προσπάθεια το θέμα να μπορέσει να κλείσει, όσο το δυνατόν πιο γρήγορα. Να μπορέσει η ΑΕΚ να αποσπάσει την οριστική συμφωνία με τον Μαρσιάλ. Κάτι πάντως που ακόμα και μέχρι την τελευταία στιγμή, θα είναι μια ζόρικη υπόθεση. Χωρίς οποιαδήποτε εξέλιξη, να μπορεί να αποκλειστεί. Και δεδομένα ο Μαρσιάλ έχει και όνομα που μπορεί ακόμα και τώρα να του φέρει ξαφνικά μια πολύ καλύτερη πρόταση απ' αυτή της ΑΕΚ. Ακόμα και από κορυφαία πρωταθλήματα.