Η ΑΕΚ προανήγγειλε συνέχεια στις μεταγραφικές κινήσεις, με μήνυμα «δεν λύνουμε ζώνες»

Η ΑΕΚ προανήγγειλε συνέχεια στις μεταγραφικές κινήσεις, με μήνυμα «δεν λύνουμε ζώνες»

Κώστας Τσίλης 20:24 - 13.07.2024 / Ανανεώθηκε: 20:35 - 13.07.2024

Μήνυμα με νόημα έστειλε η Ένωση μέσω Sοϊocial Media για την μεταγραφική δραστηριότητα της, μετά την απόκτηση του Περέιρα και του Κοϊτά

Μπορεί η ΑΕΚ να ολοκλήρωσε και να ανακοίνωσε την απόκτηση και του Περέιρα αλλά και του Κοϊτά. Μπορεί ακόμα για την υπόθεση του Έρικ Λαμέλα να μην έχει τοποθετηθεί, αλλά απλώς να αποφεύγει να διαψεύσει. Όμως φρόντισε να κρατήσει τους οπαδούς της σε... αναμμένα κάρβουνα.

Για οριστική συμφωνία του Λαμέλα με την ΑΕΚ, γράφει και ο Σέζαρ Λουίς Μέρλο
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

08:28 - 13.07.2024

Για οριστική συμφωνία του Λαμέλα με την ΑΕΚ, γράφει και ο Σέζαρ Λουίς Μέρλο

Από την Αργεντινή πλέον "σκάνε" συνεχώς δημοσιεύματα σχετικά με την Ένωση και τον Αργεντινό παγκόσμιο πρωταθλητή, ακόμα και από τους πιο έγκυρους ρεπόρτερ, με την ΑΕΚ πάντως να επιμένει πως δεν υπάρχει ακόμα τίποτα

Με μια φωτογραφία του Μάριου Ηλιόπουλου ανάμεσα στον Περέιρα και τον Κοϊτά, η ΑΕΚ έστειλε ένα μήνυμα γεμάτο νόημα στα Social Media. "Δεν λύνουμε τις ζώνες". Κάτι που ευθέως παραπέμπει σε μεταγραφική... συνέχεια στις κινήσεις της Ένωσης. Ίσως ακόμα και μέσα στις επόμενες ώρες. Άλλωστε υπενθυμίζουμε πως σύμφωνα με τους Αργεντινούς υπάρχει συμφωνία με τον Λαμέλα, ενώ είναι ανοιχτή και η πρόταση στον Άρη για τον Οντουμπάτζο.

Επίσης η ΑΕΚ εξακολουθεί να ψάχνει στην αγορά και να προχωράει για την ενίσχυση τόσο στην θέση του φορ, όσο και σ' αυτή του αριστερού μπακ. Όμως αυτό που φάνηκε από το μήνυμα της Ένωσης, είναι πως μεταγραφικές εξελίξεις είναι πολύ πιθανό να υπάρξουν άμεσα.