«Η ΑΕΚ προσφέρει 3,5 εκατομμύρια στην Μακάμπι για Πιερό και το deal είναι κοντά»

Πιερό - Φωτ. IMAGO

i

Φραντζί Πιερό

«Η ΑΕΚ προσφέρει 3,5 εκατομμύρια στην Μακάμπι για Πιερό και το deal είναι κοντά»

Κώστας Τσίλης 15:11 - 08.09.2024 / Ανανεώθηκε: 16:21 - 08.09.2024

Σύμφωνα με τα ρεπορτάζ από το Ισραήλ, η Ένωση έχει κάνει πολύ καλή πρόταση και στην Μακάμπι και στον 29χρονο φορ από την Αϊτή

Θεωρητικά το τοπίο στην ΑΕΚ σχετικά με την μεταγραφή του σέντερ φορ, θα ξεκαθαρίσει σε λίγες ώρες. Με την υπόθεση του Ντατρό Φοφανά να παραμένει ανοιχτή, όσο η Ένωση περιμένει για λίγο ακόμα την απάντηση της Τσέλσι. Παρόλα αυτά στην ΑΕΚ φαίνεται πως έχουν προχωρήσει πολύ και την υπόθεση του Φραντζί Πιερό, που δεδομένα πλέον αποτελεί την πρώτη εναλλακτική λύση στο ενδεχόμενο που χαλάσει οριστικά του Φοφανά.

Λίγες ώρες θα περιμένει ακόμη τον Φοφανά η ΑΕΚ - Εναλλακτική ο Πιερό της Μακάμπι Χάιφα
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

13:31 - 08.09.2024

Λίγες ώρες θα περιμένει ακόμη τον Φοφανά η ΑΕΚ - Εναλλακτική ο Πιερό της Μακάμπι Χάιφα

Στην Ένωση μέχρι και το βράδυ θέλουν να έχουν κλείσει οριστικά το θέμα του φορ, είτε με τον Ιβοριανό της Τσέλσι, είτε με κάποια άλλη περίπτωση, με τον επιθετικό της Μακάμπι Χάιφα να βρίσκεται στην λίστα

Σύμφωνα με το ισραηλινό Sport5, η ΑΕΚ έχει καταθέσει μια πρόταση ύψους 3,5 εκατομμυρίων ευρώ στην Μακάμπι Χάιφα, για τον 29χρονο φορ από την Αϊτή. Και μάλιστα σύμφωνα με το ρεπορτάζ, θεωρείται μια πολύ καλή πρόταση, με δεδομένο πως ο παίκτης έχει αποκτηθεί από την Γκιγκάμπ σχεδόν με τα μισά χρήματα (και ήταν η ακριβότερη μεταγραφή στην ιστορία της). Και ειδικά από την στιγμή που ο Πιερό φαίνεται να πιέζει πολύ προκειμένου να πάρει μεταγραφή.

Το ίδιο ρεπορτάζ αναφέρει πως η πρόταση της ΑΕΚ προς τον 29χρονο επιθετικό από την Αϊτή, είναι περίπου στο ένα εκατομμύριο ευρώ, για συμβόλαιο τριών χρόνων. Κάτι που επίσης φαίνεται να καλύπτει τις απαιτήσεις του Πιερό, ο οποίος στην Μακάμπι έπαιρνε περίπου τα μισά. Επίσης, πάντα σύμφωνα με το ρεπορτάζ στο Ισραήλ, η Μακάμπι ήδη προετοιμάζεται για το ενδεχόμενο να χρειαστεί να αντικαταστήσει τον βασικό της σέντερ φορ. Άλλωστε η μεταγραφική περίοδος στο Ισραήλ λήγει στις 18 Σεπτεμβρίου.