Η ΑΕΚ προχωρά με Σισέ και κρατά ορθάνοιχτο του Στρακόσια παρά το deal με Μπρινιόλι

Θωμάς Στρακόσια

i

© Photo by Visionhaus/Getty Images

Η ΑΕΚ προχωρά με Σισέ και κρατά ορθάνοιχτο του Στρακόσια παρά το deal με Μπρινιόλι

Κώστας Τσίλης 10:40 - 28.06.2024 / Ανανεώθηκε: 12:06 - 28.06.2024

Στην Ένωση πλέον οι μεταγραφικές μηχανές έχουν αρχίσει να δουλεύουν στο φουλ και μετά τον Μπρινιόλι θέλουν να κλείσουν το θέμα Σισέ, ενώ "τρέχουν" και αυτό του Στρακόσια

Η αλήθεια είναι πως πλέον στην ΑΕΚ προσπαθούν να μην αφήνουν ούτε μέρα να περνάει ως προς την υλοποίηση του μεταγραφικού σχεδιασμού, καθώς ήδη ο χρόνος έχει αρχίσει να πιέζει πολύ. Όπως ήδη διαβάσατε στο Sportal.gr από χθες, η υπόθεση του Αλμπέρτο Μπρινιόλι κλείνει, προκειμένου ο παίκτης να ταξιδέψει την 1η Ιουλίου στην Ολλανδία. Και έπεται συνέχεια και με τον Θωμά Στρακόσια, αλλά και με το θέμα του Πάπε Σισέ.

Το επικείμενο deal της ΑΕΚ με τον Μπρινιόλι, δεν επηρεάζει καθόλου την προσπάθεια που γίνεται για να αποκτηθεί ο διεθνής Αλβανός τερματοφύλακας. Το ακριβώς αντίθετο. Η ΑΕΚ θέλει δυο τερματοφύλακας και κρατά ορθάνοιχτη και την υπόθεση του Στρακόσια. Ο ποδοσφαιριστής βρίσκεται στην Ελλάδα για τις καλοκαιρινές του διακοπές. Εδώ άλλωστε είναι το σπίτι του και αυτό έχει την σημασία του.

Η ΑΕΚ έχει ανοιχτή γραμμή και με τον Στρακόσια, η οποία φαίνεται να βρίσκεται σε καλό δρόμο αλλά και με την Μπρέντφορντ. Ενδεχομένως θα χρειαστεί λίγος περισσότερος χρόνος. Αλλά με δεδομένο πως κλείνει η υπόθεση Μπρινιόλι, αυτόν τον χρόνο στην Ένωση πλέον τον έχουν... διαθέσιμο.

Όσον αφορά την περίπτωση του Σισέ, για την οποία ενημερωθήκατε χθες από το Sportal.gr, είναι επίσης απ' αυτές που η ΑΕΚ θέλει να προχωρήσει και να κλείσει άμεσα. Ο Σενεγαλέζος είναι μια επιλογή για ενίσχυση στο κέντρο της άμυνας, χωρίς να φαίνεται πως υπάρχει η προοπτική να αντικαταστήσει κάποιον. Όλα δείχνουν πως θα πρόκειται για μια προσθήκη στους ήδη υπάρχοντες κεντρικούς αμυντικούς που διαθέτει η ΑΕΚ.

Υπάρχει η προοπτική να λυθεί άμεσα το συμβόλαιο του Σισέ με την Άντανασπορ, αν ήδη δεν έχει συμβεί. Και αυτό διότι η τουρκική ομάδα επί της ουσίας αντιμετωπίζει το φάσμα της πτώχευσης. Μόλις ο Σενεγαλέζος στόπερ μείνει και τυπικά ελεύθερος, στην ΑΕΚ θέλουν να προχωρήσουν για να κλείσουν την μεταγραφή.