Η ΑΕΚ ψάχνεται για Ραούλ Ντε Τομάς και έκανε ήδη πρόταση, σύμφωνα με τους Ισπανούς

Ντε Τομάς - Φωτ. IMAGO

i

Ραούλ Ντε Τομάς

Η ΑΕΚ ψάχνεται για Ραούλ Ντε Τομάς και έκανε ήδη πρόταση, σύμφωνα με τους Ισπανούς

Κώστας Τσίλης 15:17 - 30.08.2024 / Ανανεώθηκε: 15:44 - 30.08.2024

Δημοσίευμα από την Ισπανία κάνει λόγο για έντονο ενδιαφέρον της Ένωσης για τον επιθετικό της Ράγιο Βαγιεκάνο αλλά και πρόταση για τον δανεισμό του με υποχρεωτική οψιόν αγοράς

Όλο το βάρος της ΑΕΚ έχει πέσει τις τελευταίες μέρες, στην προσπάθεια για να κλείσει με τον καλύτερο τρόπο η εκκρεμότητα της απόκτησης ενός σέντερ φορ. Όπως έχετε διαβάσει ήδη στο Sportal.gr, δουλεύει περιπτώσεις φορ και επί της ουσίας αυτό που περιμένει, είναι να πάρει απαντήσεις. Σύμφωνα με τους Ισπανούς, ανάμεσα σ' αυτές τις περιπτώσεις, είναι και του Ραούλ Ντε Τομάς. Και μάλιστα με επίσημη πρόταση σήμερα το πρωί στην Ράγιο Βαγιεκάνο.

Η ΑΕΚ μπαίνει σε καυτό μεταγραφικό τριήμερο με ανοιχτή «βεντάλια» περιπτώσεων σέντερ φορ
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

12:48 - 29.08.2024

Η ΑΕΚ μπαίνει σε καυτό μεταγραφικό τριήμερο με ανοιχτή «βεντάλια» περιπτώσεων σέντερ φορ

Για την Ένωση παραμένει η στόχευση να κλείσει η εκκρεμότητα της απόκτησης ενός επιθετικού και έχει ανοιχτά τουλάχιστον τέσσερα διαφορετικά... μέτωπα και το Sportal.gr αναλύει τα δεδομένα

Ρεπορτάζ που βγήκε πριν από λίγο στην έγκυρη Marca αναφέρει πως η ΑΕΚ έκανε πρόταση στην Ράγιο για τον δανεισμό του 30χρονου Ισπανού φορ με υποχρεωτική οψιόν αγοράς του χρόνου στα 4 εκατομμύρια. Όμως η Βαγιεκάνο θέλει παραπάνω καθώς έχει αποκτήσει τον Ντε Τομάς με 8 εκατομμύρια. Η Ράγιο δεν είναι αρνητική στην παραχώρηση του Ισπανού φορ, που δεν έπιασε στην μεταγραφή του από την Εσπανιόλ.

Από την ΑΕΚ τηρούν σιγή ιχθύος για το θέμα. Όμως το γεγονός πως εδώ που έχουν φτάσει, δεν το "καίνε", σημαίνει τουλάχιστον πως ο Ντε Τομάς, είναι μέσα σ' αυτές τις περιπτώσεις που δουλεύει η ομάδα τα τελευταία 24ώρα. Χωρίς πάντως δεδομένα να είναι η μοναδική. Όμως η ΑΕΚ έτσι κι αλλιώς θέλει να εκμεταλλευτεί την συγκυρία, πως η μεταγραφική περίοδος λήγει τις επόμενες ώρες στα πέντε μεγάλα πρωταθλήματα.