Η ΑΕΚ ψάχτηκε για τον δανεισμό του Άκπομ, υποστηρίζουν οι Ολλανδοί

Φωτ. IMAGO

Η ΑΕΚ ψάχτηκε για τον δανεισμό του Άκπομ, υποστηρίζουν οι Ολλανδοί

Κώστας Τσίλης 20:22 - 27.08.2024 / Ανανεώθηκε: 20:36 - 27.08.2024

Σύμφωνα με δημοσίευμα από την Ολλανδία, η Ένωση ενδιαφέρθηκε να πάρει ως δανεικό τον πρώην επιθετικό του ΠΑΟΚ με τον Άγιαξ να συζητά μόνο την πώληση του παίκτη και την ΑΕΚ να διαψεύδει

Στην ΑΕΚ όλο το βάρος έχει πέσει πάνω στην απόκτηση σέντερ φορ. Είναι ένα θέμα που, όπως πολλές φορές έχετε διαβάσει στο Sportal.gr, θέλει να το κλείσει ακόμα και μέσα στην εβδομάδα. Παραμένει ανοιχτή η διαπραγμάτευση της ΑΕΚ με την Λουντογκόρετς για τον Κουαντό Ντουά. Δεδομένα έχει και εναλλακτικές λύσεις. Ενώ οι Ολλανδοί την μπλέκουν και με τον Τσούμπα Άκμπομ.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του Voetbol international, η ΑΕΚ ενδιαφέρθηκε για την απόκτηση του πρώην επιθετικού του ΠΑΟΚ, με την μορφή δανεισμού. Όμως είναι κάτι που ο Άγιαξ δεν το συζητάει, καθώς ο στόχος είναι να παραχωρήσει τον Άκπομ με ελεύθερη μεταγραφή. Πάντως στο ρεπορτάζ δεν αναφέρεται εάν το ενδιαφέρον της ΑΕΚ παραμένει "ζωντανό" για τον επιθετικό του Αίαντα. Έτσι κι αλλιώς ωστόσο, αυτό που προκύπτει από την Ένωση είναι πως δεν τίθεται τέτοιο ζήτημα. Και προφανώς η ΑΕΚ κοιτάζει άλλες περιπτώσεις.