Η ΑΕΚ πυροδότησε την «βόμβα» Λαμέλα - Στις 21:00 στο «Ελ. Βενιζέλος» ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός!

Έρικ Λαμέλα

Η ΑΕΚ πυροδότησε την «βόμβα» Λαμέλα - Στις 21:00 στο «Ελ. Βενιζέλος» ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός!

Κώστας Τσίλης 09:22 - 19.07.2024 / Ανανεώθηκε: 09:29 - 19.07.2024

Η Ένωση ανακοίνωσε την συμφωνία με τον σπουδαίο Αργεντινό μεσοεπιθετικό, ο οποίος «πετάει» για την Ελλάδα προκειμένου να ντυθεί τα κιτρινόμαυρα

Οι Αργεντινοί επέμεναν εδώ και μια εβδομάδα, αλλά η ΑΕΚ εξακολουθούσε να το δουλεύει μεθοδικά και προσεκτικά για να ρίξει την... βόμβα που λέγεται Έρικ Λαμέλα. Μέχρι που όπως διαβάσατε ήδη από χθες το βράδυ στο Sportal.gr, η υπόθεση μπήκε ολοταχώς στην τελική της ευθεία. Και σήμερα η ΑΕΚ είπε την καλημέρα της στους οπαδούς της, ανακοινώνοντας την οριστική συμφωνία με τον σπουδαίο Αργεντινό μεσοεπιθετικό.

Ο Λαμέλα πλέον θεωρείται ποδοσφαιριστής της Ένωσης. Και το μόνο που απομένει είναι να φτάσει στην Ελλάδα για να ντυθεί στα κιτρινόμαυρα και να μπει στην δούλεψη του Ματίας Αλμέιδα. Άλλωστε ο Αργεντινός τεχνικός δούλεψε πάρα πολύ προκειμένου να κλείσει αυτή η σπουδαία μεταγραφή. Μάλιστα ο Λάμελα έχει πάρει ήδη τον δρόμο για την Αθήνα. Και αναμένεται να φτάσει μέσα στις επόμενες ώρες.

Η «κιτρινόμαυρη» ΠΑΕ μάλιστα ενημέρωσε ότι στις 21:00, ο 32χρονος Αργεντινός μεσοεπιθετικός αναμένεται να προσγειωθεί στο «Ελ. Βενιζέλος». Πρόκειται εξάλλου για μια μεταγραφή, την οποία οι οπαδοί της ΑΕΚ περίμεναν με αγωνία και ανυπομονησία να ολοκληρωθεί.

«Ραντεβού στο «Ελ. Βενιζέλος» στις 21:00!!!», αναφέρουν χαρακτηριστικά οι «κιτρινόμαυροι», στα social media.

Το who is who του Λαμέλα

Ο Λαμέλα έχει κάνει μία ξεχωριστή καριέρα μέχρι σήμερα, αφού παρελθόν έχει αγωνιστεί στο πρωτάθλημα της Αργεντινής με τη Ρίβερ Πλέιτ, στην Premier League με την Τότεναμ και στη Serie A με την Ρόμα.

Πρόκειται για ποδοσφαιριστή που έχει την ευχέρεια να παίξει τόσο στα άκρα της επίθεσης όσο και πίσω από τον φορ. Είναι διεθνής 25 φορές με την εθνική Αργεντινής, έχοντας σημειώσει και τρία γκολ. Με τη Σεβίλλη, απ’ την οποία έμεινε ελεύθερος το φετινό καλοκαίρι, πραγματοποίησε 92 συμμετοχές με 16 γκολ και 7 ασίστ.

Στο παρελθόν, με τη φανέλα της Τότεναμ είχε 37 γκολ και 44 ασίστ σε 257 παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις, ενώ με τη Ρόμα είχε 21 γκολ και 13 ασίστ σε 67 ματς. Την καριέρα του την άρχισε από τη Ρίβερ Πλέιτ, μετρώντας 4 γκολ και 6 ασίστ σε 36 ματς, πριν πάρει μεταγραφή 30.000.000 ευρώ για τους Ρωμαίους.