Η ΑΕΚ σκληραίνει την στάση της με εξώδικο στον μάνατζερ του Πινέδα και προειδοποιεί για θέση στην... εξέδρα

Πινέδα

i

Ορμπελίν Πινέδα/©intime

Η ΑΕΚ σκληραίνει την στάση της με εξώδικο στον μάνατζερ του Πινέδα και προειδοποιεί για θέση στην... εξέδρα

Κώστας Τσίλης 21:23 - 03.08.2024 / Ανανεώθηκε: 22:01 - 03.08.2024

Η Ένωση πέρασε στην αντεπίθεση και απέστειλε εξώδικο στον εκπρόσωπο του Μεξικανού χαφ, ξεκαθαρίζοντας πως σκοπεύει να κρατήσει σκληρή στάση

Το μπαράζ δημόσιων τοποθετήσεων του εκπροσώπου του Ορμπελίν Πινέδα, που έκανε λόγο ακόμα και για «αλλού το σώμα και αλλού το μυαλό του παίκτη», ξεχείλισε το ποτήρι της υπομονής στην ΑΕΚ. Και με εντολή Μάριου Ηλιόπουλου, πλέον η στάση σκληραίνει πολύ. Απέστειλε έγγραφη νομική προειδοποίηση στον Μάριο Βιγιαρεάλ για την «απαράδεκτη, αντισυμβατική, παράνομη και εκτός ηθικής και καλής πίστης συμπεριφορά του», αναφορικά με την υπόθεση του Μεξικανού χαφ.

Μάλιστα είναι απολύτως ξεκάθαρο πως ο ιδιοκτήτης της ΑΕΚ όχι απλώς δεν θα ανεχτεί τερτίπια κανενός. Κυρίως «δεν να επιτρέψει στον οποιονδήποτε να βάλει εμπόδια στην ηρεμία και στην πρόοδό της ομάδας για οικονομικά ή άλλα οφέλη τρίτων» όπως χαρακτηριστικά αναφέρεται και στο εξώδικο.

Μάλιστα υπάρχει μια σαφής προειδοποίηση από την πλευρά της ΑΕΚ, προς αυτή επί της ουσίας του ίδιου του ποδοσφαιριστή. «Αν ο οποιοσδήποτε αποφασίσει με τις ενέργειες του να πάρει τη θέση του θεατή, ο κ. Ηλιόπουλος ειναι διατεθειμένος να υποστεί το όποιο οικονομικό κόστος και να τον διατηρήσει στη θέση που ο ίδιος επέλεξε στην αγωνιστική εξέλιξη της ΑΕΚ».

Με λίγα λόγια, από την ΑΕΚ καθιστούν σαφές, πως αν συνεχίσει η πλευρά του Πινέδα, μέσω των δηλώσεων του εκπροσώπου του, να τραβάει το σχοινί, τότε ο παίκτης μπορεί να καταλήξει στην… εξέδρα. Πάντως δεν πρόκειται να υποκύψει η ΑΕΚ σε εκβιασμούς και να παραχωρήσει τον παίκτη.