«Η ΑΕΚ στο παιχνίδι για τον Ταλμπί»

Μοντασάρ Ταλμπί

i

© Photo by Franco Arland/Quality Sport Images/Getty Images

«Η ΑΕΚ στο παιχνίδι για τον Ταλμπί»

Κώστας Τσίλης 20:48 - 16.05.2024 / Ανανεώθηκε: 08:57 - 29.05.2024

Οι Γάλλοι βάζουν και την ΑΕΚ ανάμεσα στις ενδιαφερόμενες ομάδες για τον Τυνήσιο κεντρικό αμυντικό της Λοριάν

Ακόμα ουδείς στην ΑΕΚ ασχολείται με οτιδήποτε άλλο, πλην της μάχης του πρωταθλήματος. Είναι μόνο η τελευταία αγωνιστική την Κυριακή στο μυαλό των ανθρώπων της Ένωσης. Από την άλλη μεριά, είναι δεδομένο πως από την Δευτέρα και μετά, ό,τι και αν έχει γίνει στην μάχη για τον τίτλο, θα μπει μπροστά η υλοποίηση του σχεδιασμού για τη νέα σεζόν. Και φυσικά οι μεταγραφές.

Ό,τι και αν γίνει, οι δυο χαμένοι «τελικοί» πρέπει να είναι οδηγός για την ΑΕΚ
ΚΩΣΤΑΣ ΤΣΙΛΗΣ

00:02 - 16.05.2024

Ό,τι και αν γίνει, οι δυο χαμένοι «τελικοί» πρέπει να είναι οδηγός για την ΑΕΚ

Η ΑΕΚ είχε δυο ευκαιρίες σε Φάληρο και Τούμπα να κλειδώσει το πρωτάθλημα και έχασε και στις δυο, επομένως όσα έκανε ή δεν έκανε, όσα έγιναν ή δεν έγιναν, θα πρέπει να αποτελέσουν οδηγό για την επόμενη σεζόν, είτε πάρει τον τίτλο, είτε όχι - Γράφει ο Κώστας Τσίλης

Με τα μεταγραφικά σενάρια, να έχουν ήδη ξεκινήσει, καθώς οι Γάλλοι βάζουν την ΑΕΚ ανάμεσα στους «μνηστήρες» για τον Μοντασάρ Ταλμπί. Πρόκειται για 25χρονο Τυνήσιο κεντρικό αμυντικό, που ο επικείμενος υποβιβασμός της Λοριάν στην δεύτερη κατηγορία, τον έχει βάλει στο στόχαστρο πολλών ομάδων.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του «sport-fr», η ΑΕΚ, είναι μαζί με την Φενέρμπαχτσε, την Λάνς και την Εσπεράνς από την Τυνησία, στους ενδιαφερόμενους για τον Ταλμπί. Μάλιστα όπως τονίζεται, ο διεθνής Τυνήσιος προτιμά να παραμείνει στην Ευρώπη. Και τα 24 πολύ καλά ματς που έκανε φέτος στο γαλλικό πρωτάθλημα, παρά τον σοβαρό τραυματισμό του, τον έχουν βάλει στο στόχαστρο πολλών ευρωπαϊκών ομάδων. Ανάμεσα τους, σύμφωνα πάντα με τους Γάλλους και η ΑΕΚ.