Η ΑΕΚ συνεχίζει να μην θεωρεί βάση συζήτησης για Γκαρσία τα 23 εκατομμύρια ευρώ

Γκαρσία

i

Λιβάι Γκαρσία/©intime

Η ΑΕΚ συνεχίζει να μην θεωρεί βάση συζήτησης για Γκαρσία τα 23 εκατομμύρια ευρώ

Κώστας Τσίλης 12:37 - 03.09.2024 / Ανανεώθηκε: 12:49 - 03.09.2024

Μπορεί στην Ρωσία να εξακολουθούν να ψάχνονται για το θέμα του Λιβάι, όμως υπάρχουν οικονομικά δεδομένα και όχι μόνο, που καθιστούν μάλλον απλησίαστη μια συμφωνία για μεταγραφή

Είναι πραγματικότητα και όχι ψέμα, πως το όνομα του Λιβάι Γκαρσία κάνει πολύ μεγάλο γκελ στην αγορά της Ρωσίας. Σε τοπ επιπέδου ομάδες, που έχουν και χρήμα να ξοδέψουν. Όπως όμως και πραγματικότητα είναι, πως για την ΑΕΚ δεν έχουν αλλάξει σχεδόν καθόλου, οι απαιτήσεις για τον πρώτο σκόρερ της.

Πριν από λίγες ώρες υπήρξε ένα δημοσίευμα από την Ρωσία, σύμφωνα με το οποίο η Ένωση θέλει 23 εκατομμύρια για να παραχωρήσει τον Γκαρσία. Αυτό το ποσό όμως, δεν αποτελεί καν την βάση, προκειμένου η ΑΕΚ να μπει σε μια διαδικασία συζήτησης. Άλλωστε αν στην Ένωση ήθελαν να κάνουν deal σ' αυτό το ποσό, θα μπορούσαν και πέρυσι αλλά ακόμα και φέτος το καλοκαίρι. Η Ζενίτ βλέπετε, που επίσης ψάχτηκε για τον Γκαρσία, περίπου σ' αυτά τα χρήματα έπαιζε.

Η ΑΕΚ έχει πολύ υψηλότερες απαιτήσεις για να παραχωρήσει τον Γκαρσία. Και ειδικά στην συγκεκριμένη χρονική στιγμή, έτσι κι αλλιώς μια τέτοιου είδους συζήτηση θα μπορούσε να γίνει μόνο με εξαιρετικά ελκυστικούς οικονομικά όρους. Αυτούς που λέμε, δεν θα μπορούσε να τους αρνηθεί. Και τέτοιοι, τουλάχιστον αυτή την στιγμή, δεν υπάρχουν καν στο τραπέζι.

Αφήστε που υπάρχει και η πλευρά του παίκτη. Ο Γκαρσία είναι ενήμερος πως εδώ και πολύ καιρό "παίζει" το όνομα του στην ρωσική αγορά. Και δεν φαίνεται να είναι μια προοπτική που και τον ίδιο τον ελκύει, ως το επόμενο βήμα στην καριέρα του.