«Η ΑΕΚ συνεχίζει τις διαπραγματεύσεις για να αποκτήσει τον Κόρντομπα»

ΑΕΚ

i

©Intime

«Η ΑΕΚ συνεχίζει τις διαπραγματεύσεις για να αποκτήσει τον Κόρντομπα»

Κώστας Τσίλης 17:17 - 18.06.2024 / Ανανεώθηκε: 17:40 - 18.06.2024

Επιμένουν πλέον σχεδόν επί καθημερινής βάσης οι Κολομβιανοί, να κρατάνε ανοιχτό το ζήτημα της προσπάθειας της Ένωσης να πάρει τον 21χρονο εξτρέμ από την Ντεπορτίβο Κάλι

Μπορεί από την ΑΕΚ να εξακολουθούν να μην επιβεβαιώνουν (ούτε όμως και να διαψεύδουν) την υπόθεση με τον Χουάν Χοσέ Κόρντομπα. Όμως οι Κολομβιανοί πλέον κρατούν επί καθημερινές βάσης στην επικαιρότητα, το θέμα της προσπάθειας της Ένωσης να αποκτήσει τον 21χρονο εξτρέμ από την Ντεπορτίβο.

Μετά την απόρριψη της πρότασης ύψους δυο εκατομμυρίων που φέρεται να έχει κάνει η ΑΕΚ, σύμφωνα με τα δημοσιεύματα στην Κολομβία, ακολούθησαν πριν λίγες μέρες καινούργια που έκανε λόγο για επικείμενη νέα βελτιωμένη κρούση. Ενώ σήμερα υπήρξε ρεπορτάζ στην "futbolete" σύμφωνα με το οποίο, παραμένει ανοιχτή η διαπραγμάτευση ανάμεσα στην ΑΕΚ και την Ντεπορτίβο Κάλι, για την απόκτηση του Κόρντομπα.

Οι Κολομβιανοί επιμένουν πως η ΑΕΚ εξακολουθεί να βρίσκεται σε συζητήσεις καθώς θέλει πολύ να αποκτήσει τον 21χρονο εξτρέμ. Και παρόλο που Κάλι θέλει να τον κρατήσει, τα πάντα είναι ανοιχτά ως προς το μέλλον του Κόρντομπα.

Tags: