Η ΑΕΚ θα εξαντλήσει όλα τα περιθώρια για Φοφανά

Φοφανά - Φωτ. IMAGO

i

Ντατρό Φοφανά

Η ΑΕΚ θα εξαντλήσει όλα τα περιθώρια για Φοφανά

Κώστας Τσίλης 20:13 - 03.09.2024 / Ανανεώθηκε: 20:13 - 03.09.2024

Έχει στο τραπέζι η Ένωση και τουλάχιστον τρεις περιπτώσεις σέντερ φορ, ανάμεσα σ' αυτές και τους Μαρσιάλ, όμως θα δώσει μέχρι τέλους την μάχη για τον Ιβοριανό φορ της Τσέλσι

Το γεγονός πως στις μεταγραφικές συζητήσεις της ΑΕΚ για την απόκτηση σέντερ φορ, έχει μπει ένα όνομα σαν αυτό του Άντονι Μαρσιάλ, δεν σημαίνει πως έχει αποπροσανατολιστεί από τον στόχο που λέγεται Ντατρό Φοφανά. Ούτε πολύ περισσότερο πως έχει εγκαταλείψει την προσπάθεια. Το ακριβώς αντίθετο. Η ΑΕΚ είναι αποφασισμένη να εξαντλήσει όλα τα περιθώρια για να αποκτήσει τον Ιβοριανό φορ της Τσέλσι.

Μέχρι και πριν από λίγες ώρες, ο εκτελεστικός διευθυντής της ΑΕΚ Παναγιώτης Κονέ, ήταν ακόμα στο Λονδίνο. Και οι συζητήσεις με την Τσέλσι παρέμενε ανοιχτές. Όπως όμως παρέμεναν και οι δυσκολίες. Τόσο ως προς την διαπραγμάτευση με τους Μπλε για την φόρμουλα παραχώρησης του παίκτη, όσο και με τον ίδιο τον Φοφανά. Όπως έχετε διαβάσει στο Sportal.gr, από το τραπέζι έχει βγει η προοπτική του δανεισμού. Παρότι για την ΑΕΚ αυτό θα ήταν το ιδανικό.

Η Τσέλσι θέλει να παραχωρήσει τον Φοφανά και το μόνο που συζητάει, είναι ενδεχόμενα ποσοστά συνιδιοκτησίας του παίκτη. Μια περίπτωση δηλαδή όπως του Λιβάι Γκαρσία. Αλλά και πάλι τα οικονομικά δεδομένα που βάζουν στο τραπέζι οι Άγγλοι, δεν είναι εύκολο για την ΑΕΚ να τα καλύψει. Ενώ και με την πλευρά του Φοφανά, δεν έχει υπάρξει ακόμα απόλυτη συμφωνία.

Η ΑΕΚ πάντως συνεχίζει να το παλεύει. Και θα εξαντλήσει τα περιθώρια. Παράλληλα κρατά ανοιχτές άλλες περιπτώσεις φορ που έχει ήδη μέχρι ενός σημείου δουλέψει. Όπως αυτή του Άντονι Μαρσιάλ, που πάντως δεν φαίνεται ακόμα και τώρα, να είναι θετικός στην προοπτική να μετακομίσει στο ελληνικό πρωτάθλημα και την ΑΕΚ. Και με τα δεδομένα που υπάρχουν αυτή την στιγμή, όλα είναι ανοιχτά στο κομμάτι της μεταγραφής φορ. Ακόμα και η ΑΕΚ να στραφεί σε μια τρίτη λύση.