Η ΑΕΚ θα προσπαθήσει να εκμεταλλευτεί το timing για να κλείσει την μεταγραφή του Ντουά

Ντουά - Φωτ. IMAGO

i

Κουαντό Ντουά

Η ΑΕΚ θα προσπαθήσει να εκμεταλλευτεί το timing για να κλείσει την μεταγραφή του Ντουά

Κώστας Τσίλης 18:39 - 25.08.2024 / Ανανεώθηκε: 18:41 - 25.08.2024

Στην μεταγραφική λίστα της Ένωσης ο Ελβετός επιθετικός της Λουντογκόρετς ήταν ψηλά στην λίστα, αλλά ήταν μια περίπτωση που νωρίτερα μέσα στο καλοκαίρι δεν θα μπορούσε ποτέ να προχωρήσει

Στην Βουλγαρία υπάρχει τις τελευταίες ώρες ένα μπαράζ δημοσιευμάτων σχετικά με την προσπάθεια της ΑΕΚ να αποκτήσει τον Κουαντό Ντουά από την Λουντογκόρετς. Ακόμα και για συμφωνία με την βουλγαρική ομάδα γράφτηκε, κάτι όμως που πολύ προφανώς δεν ισχύει, διότι αν όντως υπήρχε, τότε ο 27χρονος διεθνής Ελβετός φορ θα ήταν με την βαλίτσα στο χέρι για Αθήνα. Και (ακόμα) δεν είναι.

Όμως η πραγματικότητα είναι πως η περίπτωση του Ντουά όντως ενδιαφέρει πολύ την ΑΕΚ. Αλλά είναι και μια περίπτωση που μόνο το συγκεκριμένο timing, θα μπορούσε να αφήσει ανοιχτό παράθυρο για να προχωρήσει. Είναι ένας παίκτης που για τον οποίο οι απαιτήσεις της Λουντογκόρετς στην αρχή του καλοκαιριού, ήταν στα όρια του εξωπραγματικού. Κάτι που ενδεχομένως είχε να κάνει και με την παρουσία του Ντουά στο πρόσφατο Euro.

Η Λουντογκόρετς προφανώς και είχε υψηλές προσδοκίες για τα κέρδη από ενδεχόμενη πώληση του διεθνή Ελβετού φορ. Που ωστόσο μέχρι τώρα δεν έχουν ευοδωθεί. Με την μεταγραφική περίοδο να έχει μπει πλέον στην τελική της ευθεία και την πίεση και από τον ίδιο τον παίκτη που βλέπει με καλό μάτι την μεταγραφή του, να έχει αυξηθεί. Και η Λουντογκόρετς άλλωστε ποτέ δεν ήταν εντελώς αρνητική στο ενδεχόμενο της πώλησης. Το αντίθετο. Η περίπτ

Η περίπτωση ακόμα και τώρα εξακολουθεί να είναι δύσκολη. Ο Ντουά μόλις την Πέμπτη σκόραρε και μετρά 4 γκολ σε 6 συμμετοχές. Όχι και μικρή συγκομιδή. Πάντως η ΑΕΚ θα προσπαθήσει να εκμεταλλευτεί το timing και να προχωρήσει την μεταγραφή για έναν φορ, που είναι στα χαρακτηριστικά που θέλει ο Αλμέιδα. Και που υπήρχε από την αρχή στην μεταγραφική της λίστα.