Η ΑΕΚ θέλει να αγοράσει και όχι να πουλήσει σέντερ φορ

Γκαρσία

i

Λιβάι Γκαρσία/©intime

Η ΑΕΚ θέλει να αγοράσει και όχι να πουλήσει σέντερ φορ

Κώστας Τσίλης 21:15 - 20.08.2024 / Ανανεώθηκε: 21:24 - 20.08.2024

Για την Ένωση είναι επιτακτική η ανάγκη να καλυφθεί με μεταγραφή η θέση του επιθετικού και ως εκ τούτου την δεδομένη χρονική στιγμή πολύ δύσκολα θα έμπαινε στην διαδικασία να παραχωρήσει τον Γκαρσία

Με σιγουριά ουδείς μπορεί να πει, πόσες κινήσεις θα κάνει η ΑΕΚ μέχρι και το φινάλε της καλοκαιρινής μεταγραφικής. Αυτό που έχει καταστεί απολύτως σαφές και μάλιστα από τα χείλη του ίδιου του Ματίας Αλμέιδα και μόλις πριν λίγες μέρες, είναι πως θα υπάρξει ενίσχυση στην θέση του σέντερ φορ. Άλλωστε ακόμα και ποσοτικά, είναι η μοναδική θέση αυτή την στιγμή στο ρόστερ της Ένωσης, που υπάρχει μια μόνο διαθέσιμη εναλλακτική λύση.

Η απόλυτη μεταγραφική προτεραιότητα της Ένωσης λοιπόν, όπως ήδη έχετε διαβάσει στο Sportal.gr, είναι η απόκτηση σέντερ φορ. Αυτό το δεδομένα, διαμορφώνει ταυτόχρονα και μια συνθήκη, γύρω από την περίπτωση του Λιβάι Γκαρσία. Ο επιθετικός της ΑΕΚ δεν έχει βγει από μεταγραφικές λίστες ομάδες. Και όπως ακούσατε και χθες στους Baladeros, υπάρχει μια έντονη φημολογία, σύμφωνα με την οποία έχει έρθει πρόταση από την Ζενίτ που ξεπερνά τα 21 εκατομμύρια ευρώ.

Στην Αργεντινή έμπλεξαν την ΑΕΚ με τον Ντίας, αλλά τα μεταγραφικά της δεδομένα είναι διαφορετικά
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

11:30 - 20.08.2024

Στην Αργεντινή έμπλεξαν την ΑΕΚ με τον Ντίας, αλλά τα μεταγραφικά της δεδομένα είναι διαφορετικά

Η Ένωση έχει έτσι κι αλλιώς διαφορετικές προτεραιότητες και δεν ασχολείται με την περίπτωση του αριστερού μπακ της Ρίβερ, για την οποία έγραψε Αργεντινός δημοσιογράφος

Ωστόσο από την στιγμή που η ΑΕΚ έχει ως προτεραιότητα να αποκτήσει έναν σέντερ φορ, προκειμένου να μην πορεύεται μόνο με την επιλογή του Γκαρσία, θα ήταν πολύ τραβηγμένο να κάνει και πώληση του μοναδικού διαθέσιμου. Επίσης είναι ακραία δύσκολο το εγχείρημα, να ψάξει η Ένωση για κίνηση απόκτησης δυο επιθετικών, μέσα στις επόμενες 25 μέρες που απομένουν για την λήξη της μεταγραφικής περιόδου. Επομένως η ΑΕΚ ψάχνει για αγοράσει και όχι να πουλήσει φορ.

Εννοείται πως στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο, ποτέ δεν μπορείς να πεις "ποτέ", για απολύτως τίποτα. Όμως θα πρέπει να εκπληρωθούν μια σειρά από προϋποθέσεις, προκειμένου να τεθεί θέμα παραχώρησης του Γκαρσία. Να αποκτηθεί άμεσα ο φορ που ψάχνει η ΑΕΚ, ταυτόχρονα να προκύψει μια πρόταση τόσο μεγάλη και τόσο δελεαστική για τον Λιβάι που να μην μπορεί να την αρνηθεί και παράλληλα να υπάρχει η προοπτική για δυνατότητα άμεσης αντικατάστασης από την αγορά. Όχι εύκολη και απλή συνθήκη δηλαδή.

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!