Η ΑΕΚ θέλει να κρατήσει τον Κάλενς και κλείνει την συμφωνία με την Χιρόνα

Κάλενς

i

Άλεξ Κάλενς/intime

Η ΑΕΚ θέλει να κρατήσει τον Κάλενς και κλείνει την συμφωνία με την Χιρόνα

Κώστας Τσίλης 23:19 - 13.06.2024 / Ανανεώθηκε: 23:28 - 13.06.2024

Πλησιάζει η Ένωση σε συμφωνία με την ισπανική ομάδα, προκειμένου να αποκτήσει τον Περουβιανό κεντρικό αμυντικό με ελεύθερο μεταγραφή.

Μια από τις εκκρεμότητες που έπρεπε να διευθετήσει η ΑΕΚ και μάλιστα πριν από τα τέλη του Ιούνη, αφορούσε το μέλλον του Άλεξ Κάλενς. Ο δανεισμός του από την Χιρόνα ολοκληρωνόταν και στην Ένωση έπρεπε να αποφασίσουν αν θα κρατήσουν ή όχι τον Περουβιανό διεθνή στόπερ. Και η απόφαση ήταν να συνεχίσει ο Κάλενς να φοράει την κιτρινόμαυρη φανέλα.

Όλο το προηγούμενο διάστημα η ΑΕΚ δούλευε με την Χιρόνα για συμφωνία να αποκτήσει τον Περουβιανό κεντρικό αμυντικό. Και η συμφωνία είναι πλέον πολύ κοντά στο να κλείσει. Για ελεύθερη μεταγραφή. Ήταν κάτι που είχε εισηγηθεί και ο Ματίας Αλμέιδα. Ο Αργεντινός τεχνικός είχε πολύ περισσότερες φορές ως επιλογή βασικού τον Κάλενς στα παιχνίδια πρωταθλήματος. Διαθέτει ο παίκτης στοιχεία τα οποία ήθελε να έχει ο Αλμέιδα στις εναλλακτικές του λύσεις για το κέντρο της άμυνας. Και εισηγήθηκε θετικά για να παραμείνει ο παίκτης στο ρόστερ της ΑΕΚ.

Το μόνο κακό της υπόθεσης, είναι πως ο Αργεντινός τεχνικός δεν θα έχει ούτε τον Κάλενς από την πρώτη μέρα της προετοιμασίας. Συμμετέχει στην αποστολή της εθνικής του Περού στο Copa America. Και σίγουρα θα χάσει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας στην Ολλανδία, καθώς στην καλύτερη των περιπτώσεων, θα είναι σε θέση να ενσωματωθεί στις προπονήσεις της ΑΕΚ, μετά τις 10 του Ιούλη.