Η ΑΕΚ θέλει να τελειώσει του Περέιρα μέσα στην εβδομάδα

Η ΑΕΚ θέλει να τελειώσει του Περέιρα μέσα στην εβδομάδα

Κώστας Τσίλης 23:18 - 02.07.2024 / Ανανεώθηκε: 02:06 - 03.07.2024

Από την στιγμή που υπάρχει ήδη η προφορική συμφωνία, στην Ένωση θέλουν να φέρουν στην Αθήνα άμεσα τον Αργεντινό μεσοεπιθετικό για να κλείσει η μεταγραφή

Η ΑΕΚ στο θέμα του Ρομπέρτο Περέιρα κινήθηκε "κάτω από τα ραντάρ" όπως έλεγε και ο Μάριος Ηλιόπουλος και έφτασε στον στόχο της, που ήταν η προφορική συμφωνία για διετές συμβόλαιο. Μια κίνηση που είχε την υπογραφή του Ματίας Αλμέιδα, όπως ήδη διαβάσατε στο Sportal.gr, από την αρχή της, μέχρι και καθ' ολη την διάρκεια της διαδικασίας της. Και από την στιγμή που έχουν μπει οι βάσεις, η ΑΕΚ θέλει να τελειώσει άμεσα την σπουδαία μεταγραφή.

Στόχος της Ένωσης είναι να μπορέσει να φέρει τον Περέιρα στην Αθήνα όσο το δυνατόν πιο γρήγορα. Ακόμα και μέσα στην εβδομάδα. Για να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και να διευθετηθούν και οι τελευταίες εκκρεμότητες ώστε να πέσουν και οι υπογραφές που πάντα αυτές κρίνουν οριστικά μια μεταγραφή.

⚽️Όλοι Euro LIVE: Οι κάρτες του Ακαϊντίν «γέννησαν» τον ήρωα Ντεμιράλ και την πρόκριση της Τουρκίας
SPORTAL ORIGINALS

23:55 - 02.07.2024

⚽️Όλοι Euro LIVE: Οι κάρτες του Ακαϊντίν «γέννησαν» τον ήρωα Ντεμιράλ και την πρόκριση της Τουρκίας

Όλοι Euro για τις νοκ άουτ αναμετρήσεις της Τρίτης! Παύλος Κουστέρης και Κώστας Τόπας μεταφέρουν το ρεπορτάζ από τα ματς σε Μόναχο και Λειψία. Παρουσιάζουν οι Σωτήρης Κωσταβάρας και Στέφανος Αβραμίδης.

Δεν είναι ακόμα κάτι ξεκάθαρο, ούτε κάτι πολύ εύκολο, όμως αυτό που θέλουν στην ΑΕΚ, είναι μέχρι το τέλος της εβδομάδας να έχουν ντύσει τον Περέιρα στα κιτρινόμαυρα. Ίσως μάλιστα, ακόμα και να προλάβει ένα μικρό κομμάτι της προετοιμασίας στην Ολλανδία. Κάτι που βεβαίως δεν είναι καθόλου απλό. Και βεβαίως όχι το μείζον, που είναι πρώτα να τελειώσει και τυπικά το θέμα της απόκτησης του Αργεντινού μεσοεπιθετικού.