«Η ΑΕΚ θέλει τον Κοϊτά, αλλά υπάρχει ακόμα διαφορά με την Σεντ Τρούιντεν»

Αμπουμπακαρί Κοϊτά

i

IMAGO / Isosport

«Η ΑΕΚ θέλει τον Κοϊτά, αλλά υπάρχει ακόμα διαφορά με την Σεντ Τρούιντεν»

Κώστας Τσίλης 21:06 - 22.06.2024 / Ανανεώθηκε: 21:07 - 22.06.2024

Σύμφωνα με τους Βέλγους, η Ένωση έχει μπει ήδη σε διαπραγματεύσεις για να αποκτήσει τον 26χρονο εξτρέμ που αγωνίζεται στο Βέλγιο και προέρχεται από εξαιρετική σεζόν

Πολλά και διαφορετικά μεταγραφικά μέτωπα έχει ανοιχτά η ΑΕΚ. Και επομένως από... παντού προκύπτουν μεταγραφικά σενάρια που την εμπλέκουν με διάφορες περιπτώσεις ποδοσφαιριστών. Το τελευταίο έρχεται από το Βέλγιο και αναφέρεται στον Αμπουμπακαρί Κοϊτά. Έναν 26χρονο εξτρέμ από την Μαυριτανία, που αγωνίζεται στην Σεντ Τρούιντεν και κατά τους Βέλγους έχει βάλει στο στόχαστρο η ΑΕΚ.

Η ΑΕΚ «έκοψε» Στάνκοβιτς και Αθανασιάδη από την προετοιμασία, πάει για δυο μεταγραφές τερματοφύλακα
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

10:15 - 22.06.2024

Η ΑΕΚ «έκοψε» Στάνκοβιτς και Αθανασιάδη από την προετοιμασία, πάει για δυο μεταγραφές τερματοφύλακα

Δεδομένα πλέον η Ένωση βρίσκεται στην αγορά για να πάρει δυο τερματοφύλακες, με φαβορί ο ένας εξ αυτών να είναι ο Μπρινιόλι, καθώς κανένας από τους δυο περυσινούς δεν θα ταξιδέψει στην Ολλανδία

Σύμφωνα με δημοσίευμα του Supersub, "η ΑΕΚ θα ήθελε πολύ να αποκτήσει τον Κοϊτά και μάλιστα έχει καταθέσει και συγκεκριμένη προσφορά, αλλά ακόμα υπάρχει μεγάλη απόσταση ανάμεσα σ' αυτά που προσφέρει και σ' αυτά που ζητάει η Σεντ Τρούιντεν. Για τον ποδοσφαιριστή πάντως, έχει δείξει ενδιαφέρον και η Σεντ Ετιέν.

Ο Κοϊτά έχει κάνει μια εξαιρετική σεζόν φέτος στο Βέλγιο, παίζοντας κυρίως στο αριστερό άκρο της επίθεσης. Σε 38 ματς έχει πετύχει 15 γκολ και έχει δώσει τρεις ασίστ. Ενώ το συμβόλαιο του με την Σεντ Τρούιντεν, λήγει το προσεχές καλοκαίρι. Και θα ήθελε ο βελγικός σύλλογος να μπορέσει να τον παραχωρήσει στην φετινή καλοκαιρινή μεταγραφική περίοδο.

Με βάση τα χαρακτηριστικά που έχει και με δεδομένο πως η ΑΕΚ ψάχνει για παίκτη στην θέση που αγωνίζεται, θα μπορούσε να είναι μια περίπτωση που την κοιτάζει. Άλλωστε πρόκειται για έναν ποδοσφαιριστή με εξαιρετική σεζόν και σε μια ηλικία στην οποία ο Αλμέιδα θέλει ποδοσφαιριστές.