Η ΑΕΚ το παλεύει ακόμα και για να προλάβει να ταξιδέψει ο Στρακόσια στην Ολλανδία

Θωμάς Στρακόσια

i

© Photo by Visionhaus/Getty Images

Η ΑΕΚ το παλεύει ακόμα και για να προλάβει να ταξιδέψει ο Στρακόσια στην Ολλανδία

Κώστας Τσίλης 18:10 - 04.07.2024 / Ανανεώθηκε: 18:11 - 04.07.2024

Έχει προχωρήσει πολύ η προσπάθεια της Ένωσης να βρει την χρυσή τομή με την Μπρέντφορντ για τον διεθνή Αλβανό και υπάρχει αισιοδοξία πως ενδεχομένως να γίνει εγκαίρως το deal ώστε ο παίκτης να έρθει στο Μπουργκ για την προετοιμασία

Το γεγονός πως μόλις πριν λίγες ώρες έφτασε εδώ στο Μπουργκ ο Αλμπέρτο Μπρινιόλι και ενσωματώθηκε με την αποστολή της ΑΕΚ, δεν σημαίνει πως έχουν σταματήσει οι προσπάθειες για την απόκτηση του Θωμά Στρακόσια. Το ακριβώς αντίθετο. Έχουν ενταθεί και μάλιστα έχουν μπει σε τέτοιο δρόμο, ώστε να υπάρχει αισιοδοξία πως ο διεθνής Αλβανό τερματοφύλακας μπορεί να προλάβει ακόμα και κομμάτι της προετοιμασίας.

Αλμέιδα: «Ο Περέιρα είναι κοντά, είναι παίκτης που θέλει να έρθει, δεν συμμετέχω στην σαπουνόπερα με Πινέδα»
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

20:45 - 03.07.2024

Αλμέιδα: «Ο Περέιρα είναι κοντά, είναι παίκτης που θέλει να έρθει, δεν συμμετέχω στην σαπουνόπερα με Πινέδα»

Κυρίως για την υπόθεση του Περέιρα, που πλέον επιβεβαίωσε πως είναι έτοιμη να κλείσει, αλλά και γι αυτή του Πινέδα, μίλησε ο Αργεντινός τεχνικός μετά το σημερινό νικηφόρο φιλικό της ΑΕΚ

Από την στιγμή που, όπως έχετε διαβάσει από το Sportal.gr, η συμφωνία με τον παίκτη είναι δεδομένη, το ζήτημα είναι το τελικό deal με την Μπρέντφορντ. Υπάρχει μια διαδικασία συζητήσεων την οποία "τρέχει" κυρίως η πλευρά του παίκτη, που πλέον επίσης βιάζεται για να κλείσει το θέμα. Όμως και οι Άγγλοι, οι οποιοι δεν υπολογίζουν τον Στρακόσια, προφανώς και δεν βιάζονται αλλά θα ήθελαν να το κλείσουν το ζήτημα. Παραμένουν κάποια τελευταία μικρά "αγκάθια" στις διαπραγματεύσεις, αλλά το πράγμα πηγαίνει καλά.

Η υπόθεση δείχνει να έχει προχωρήσει πολύ και από την ΑΕΚ υπάρχει αισιοδοξία, πως μπορεί να κλείσει άμεσα. Τόσο άμεσα, ώστε να μπορέσει να προλάβει ο Στρακόσια να ταξιδέψει ακόμα εδώ και στην Ολλανδία, προκειμένου να ενσωματωθεί με την αποστολή της ομάδας και να δουλέψει κάποιες λίγες μέρες στο βασικό στάδιο της προετοιμασίας. Η ΑΕΚ θα μείνει στο Μπουργκ μέχρι και την Πέμπτη 11 Ιουλίου. Ενώ την Κυριακή 7 του μηνός, είναι προγραμματισμένο να έρθουν οι Γκατσίνοβιτς, Βίντα και Σιμάνσκι, που είχαν έξτρα άδεια λόγω του Euro.