Η ΑΕΚ «βλέπει» Σισέ για το κέντρο της άμυνας

Η ΑΕΚ «βλέπει» Σισέ για το κέντρο της άμυνας

Κώστας Τσίλης 20:02 - 27.06.2024 / Ανανεώθηκε: 20:58 - 27.06.2024

Δεδομένα η ΑΕΚ ψάχνει για στόπερ και ο Σενεγαλέζος πρώην στόπερ του Ολυμπιακού, φέρεται να είναι μια επιλογή της Ένωσης για την ενίσχυση της

Στην μεταγραφική αγορά και για κεντρικό αμυντικό έχει βγει η ΑΕΚ, όπως ήδη έχετε διαβάσει στο Sportal.gr. Κάτι που είναι ανεξάρτητο με την παραμονή του Κάλενς. Και φαίνεται πως μια απ' αυτές τις περιπτώσεις που κοιτάζει σοβαρά, είναι ένας παλιός γνώριμος από το ελληνικό πρωτάθλημα. Στην Ένωση δείχνουν να έχουν εξετάζουν την προοπτική του Παπε Αμπου Σισέ. Του 29χρονου στόπερ, που αγωνιζόταν στον Ολυμπιακό.

Ο Σισέ έπαιξε πέρυσι στο τουρκικό πρωτάθλημα με την φανέλα της Άντανασπορ. Χωρίς να προσαρμοστεί, καθώς έκανε μόνο 13 ματς. Εξ ου και τίθεται θέμα αποχώρησης παρότι έχει συμβόλαιο μέχρι και το 2026. Ενώ πιθανότατα θα είναι και θετικός στο ενδεχόμενο να επιστρέψει στην Ελλάδα.

Είναι ένας κεντρικός αμυντικός τον οποίο ο Ματίας Αλμέιδα τον ξέρει καλά, καθώς τον είχε αντιμετωπίσει με την φανέλα του Ολυμπιακού, τη σεζόν που η ΑΕΚ πήρε το νταμπλ. Κάτι που σημαίνει πως είχε πολύ καθαρή εικόνα για τα αγωνιστικά χαρακτηριστικά του Σενεγαλέζου. Και προφανώς κρίνει πως είναι ένα στόπερ που ταιριάζει σ’ αυτά που θέλει και ψάχνει η ΑΕΚ, για να συμπληρώσει τις εναλλακτικές της λύσεις στο κέντρο της άμυνας.

Είναι ο Σισέ ένας παίκτης που έχει προταθεί στην ΑΕΚ. Είναι μια περίπτωση που ο Αλμέιδα την ξέρει καλά. Και σίγουρα είναι μια υπόθεση την οποία στην Ένωση κρατούν ανοιχτή και την εξετάζουν. Μένει να φανεί πως και αν προχωρήσουν.