Η ακατανόητη απόφαση του Τεν Χαχ κόντρα στη Μπάρνσλεϊ που εξόργισε τους οπαδούς της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Έρικ Τεν Χαχ

Η ακατανόητη απόφαση του Τεν Χαχ κόντρα στη Μπάρνσλεϊ που εξόργισε τους οπαδούς της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Κώστας Τόπας 10:13 - 18.09.2024 / Ανανεώθηκε: 10:13 - 18.09.2024

Μία από τις αποφάσεις του Έρικ τεν Χαχ κατά τη διάρκεια του αγώνα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με την Μπάρνσλεϊ, άφησε άναυδους τους οπαδούς.

Το βράδυ της Τρίτης (17/09), η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ξεκίνησε την προσπάθειά της για το Κύπελλο Carabao καθώς υποδέχτηκε στο «Ολντ Τράφορντ» τη Μπάρνσλεϊ της League One.

Κατά τη διάρκεια μιας άνετης βραδιάς για τους γηπεδούχους, τα γκολ των Μάρκους Ράσφορντ, Αλεχάντρο Γκαρνάτσο και Κρίστιαν Έρικσεν σφράγισαν μια τεράστια νίκη με 7-0 για τους παίκτες του Έρικ Τεν Χαχ. Με τη συμπλήρωση μιας ώρας αγώνα, ο Ολλανδός τεχνικός αποφάσισε να περάσει στον αγωνιστικό χώρο, τον αρχηγό Μπρούνο Φερνάντες στη θέση του νέου μεταγραφικού αποκτήματος της ομάδας, Μανουέλ Ουγκάρτε, παρά το γεγονός ότι ήταν μπροστά στο σκορ με 5-0.

Οι 3+1 καλύτερες στιγμές του Μαρσιάλ με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (vids)
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

09:58 - 18.09.2024

Οι 3+1 καλύτερες στιγμές του Μαρσιάλ με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (vids)

Ο Αντονί Μαρσιάλ ετοιμάζεται να ντυθεί στα «κιτρινόμαυρα», καθώς η ΑΕΚ ολοκλήρωσε το μεγάλο «μπαμ» με την απόκτηση του Γάλλου επιθετικού, ο οποίος διέπρεψε στα γήπεδα της Premier League με τη φανέλα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Μία απόφαση που δεν άρεσε στους οπαδούς της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, οι οποίοι θεώρησαν ανούσια την απόφαση του Τεν Χαχ να αγωνιστεί ο Μπρούνο Φερνάντες σε εκείνο το χρονικό διάστημα του αγώνα: «Τρελό που βάζει τον Μπρούνο σε αυτό το σημείο του αγώνα», έγραψε χαρακτηριστικά ένας οπαδός των «κόκκινων διαβόλων».

Ένας άλλος έγραψε στο Twitter: «Γιατί αυτή η αλλαγή; Με όλους αυτούς τους τραυματισμούς στην ομάδα, γιατί να μην τους αποφύγουμε για τον επόμενο αγώνα πρωταθλήματος και να ρισκάρει έτσι ο Τεν Χαχ;».

Μιλώντας μετά τον αγώνα, ο Τεν Χαχ είπε: «Πρώτα από όλα, ήταν μια δύσκολη αρχή, αλλά, μόλις βρήκαμε το σχήμα, δεν είναι τόσο περίεργο γιατί είναι η πρώτη φορά που αυτή η ομάδα παίζει μαζί.

Αλλά μόλις βρήκαμε τον ρυθμό μας, πετύχαμε μερικά υπέροχα γκολ, ξεκινώντας με αυτό του Ράσφορντ που ήταν ένα υπέροχο γκολ, αλλά θα έλεγα ότι κάποια άλλα γκολ ήταν πολύ καλά. Παίξαμε με μεγάλη ταχύτητα και ήμασταν πολύ αδίστακτοι μπροστά στο τέρμα».