Η Αλαβές έσωσε τον βαθμό στο 90+9' κόντρα στη Χιρόνα

Η Αλαβές έσωσε τον βαθμό στο 90+9' κόντρα στη Χιρόνα

Άγγελος Φραγκισκάτος 00:07 - 11.05.2024 / Ανανεώθηκε: 08:05 - 29.05.2024

Η Αλαβές απέσπασε τον βαθμό της ισοπαλίας από τη Χιρόνα χάρη σε γκολ στο 9ο λεπτό των καθυστερήσεων.

Η Αλαβές απέσπασε τον βαθμό της ισοπαλίας από τη Χιρόνα στη Βιτόρια χάρη σε γκολ του Τζον Γκουρίντι στο 9ο λεπτό των καθυστερήσεων, για την 35η αγωνιστική της La Liga.

Με αυτό το αποτέλεσμα, η ομάδα του Μίτσελ παρέμεινε στη 2η θέση του βαθμολογικού πίνακα με 75 βαθμούς, ενώ η Αλαβές βρίσκεται στην 11η θέση με 42 πόντους.

Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν δυναμικά και μόλις στο 4ο λεπτό πήραν το προβάδισμα με τον Έρικ Γκαρσία. Μετά την εκτέλεση κόρνερ του Βίκτορ Τσιγκάνκοφ, ο Ισπανός κεντρικός αμυντικός πήδηξε ψηλότερα από όλους μέσα στη περιοχή και με ωραία κεφαλιά έκανε το 1-0.

Ωστόσο τρία λεπτά μετά οι γηπεδούχοι έβγαλαν αντίδραση και κατάφεραν να φέρουν το ματς στα ίσια. Ο Τζον Γκουρίντι πήρε την μπάλα μέσα στην περιοχή και με δυνατό σουτ έκανε το 1-1 για την Αλαβές.

Στο 44ο λεπτό οι φιλοξενούμενοι πήραν εκ νέου το προβάδισμα. Ο Αρτέμ Ντόβμπικ μοίρασε στον Γιάνχελ Ερέρα και εκείνος με κοντινό τελείωμα έκανε το 2-1 για τη Χιρόνα, η οποία έχει εξασφαλίσει και την παρουσία της στο επόμενο Champions League.

Η Αλαβές όμως δεν είχε πει την τελευταία της λέξη στο ματς. Στο 90+9' ο Γκουρίντι με κοντινή κεφαλιά διαμόρφωσε το τελικό 2-2 για τους γηπεδούχους.

ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ 35ης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ 

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ ΕΠΟΜΕΝΗΣ (36ης) ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ 

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ