Η απαίτηση Λουτσέσκου και ο Καμαρά που ανεβαίνει

Μαντί Καμαρά

i

© Intime

Η απαίτηση Λουτσέσκου και ο Καμαρά που ανεβαίνει

Μάνος Τσαλγατίδης 10:20 - 05.07.2024 / Ανανεώθηκε: 10:20 - 05.07.2024

Η τακτική σε πρώτο πλάνο και ο... πρωταγωνιστής Μαντί Καμαρά

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου είναι ένας πάρα πολύ απαιτητικός προπονητής αναφορικά με το τακτικό κομμάτι και αυτό είναι γνωστό στους ποδοσφαιριστές του.

Ο Ρουμάνος τεχνικός των «ασπρόμαυρων» ζητά συνεχώς από τους παίκτες του να είναι σε εγρήγορση τόσο στις προπονήσεις, όσο και στα φιλικά παιχνίδια, αλλά και να είναι συγκεντρωμένοι.

Άλλωστε, αυτό που θέλει να περάσει ο Βαλκάνιος προπονητής του ΠΑΟΚ είναι το γεγονός πως τώρα χτίζεται η νοοτροπία που θα κουβαλά η ομάδα σε όλη τη διάρκεια της σεζόν.

Αυτό φάνηκε και από τις δηλώσεις του μετά το πρώτο φιλικό της ομάδας, όπου ανέφερε μεταξύ άλλων:

«Δεν μου άρεσε η έλλειψη συγκέντρωσης και η αγωνιστική μας συμπεριφορά, αλλά προέρχεται αυτή και από την έλλειψη αγώνων. Με βοηθάει, όμως, να μιλήσω στους παίκτες και να τους θυμίσω ότι πρέπει να έχουμε ταπεινότητα, προσέγγιση μαχητών, να μπαίνουμε και να παλεύουμε σε όλα τα ματς! Και την περασμένη σεζόν, ανεξαρτήτως από τις συνθήκες, παλεύαμε».

Ένα από τα πρωταγωνιστικά πρόσωπα αυτής της προετοιμασίας είναι ο Μαντί Καμαρά. Ο πρώην χαφ του Ολυμπιακού, αποκτήθηκε από τον ΠΑΟΚ προκειμένου να κάνει τη διαφορά στη μεσαία γραμμή του Δικεφάλου.

Ο Αφρικανός χαφ που προέρχεται από μακρά απουσία αναφορικά με τη συμμετοχή του σε αγώνες (τελευταίο του ματς τον Γενάρη) δείχνει πως χρειάζεται χρόνο για να βρει ρυθμό, αλλά κι ανεβαίνει.

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου είχε τετ α τετ μαζί του και στη κουβέντα των δύο εκφράστηκε η αμοιβαία ικανοποίηση από το πως κυλούν έως τώρα τα πραγματά.

Είναι σαφές πως όλο κι ανεβαίνει ο Καμαρά και πως η περίοδος προετοιμασίας είναι ιδιαίτερα σημαντική για τον ίδιο.