Η απόφαση για το μέλλον του Τσιλούλη στην ΑΕΚ

Η απόφαση για το μέλλον του Τσιλούλη στην ΑΕΚ

Κώστας Τσίλης 20:14 - 12.09.2024 / Ανανεώθηκε: 21:15 - 12.09.2024

Ο 29χρονος μεσοεπιθετικός θα παραμείνει κανονικά στο ρόστερ της Ένωσης και θα προσπαθήσει να διεκδικήσει την ευκαιρία του.

Είναι αλήθεια πως ο Σωτήρης Τσιλούλης είχε φανταστεί να κυλήσει πολύ διαφορετικό το καλοκαίρι που έκανε το μεγάλο βήμα στην καριέρα του με την μεταγραφή του στην ΑΕΚ. Όμως εκείνος ο τραυματισμός στην Ολλανδία την 1η του Ιούλη, όχι μόνο τον πήγε πολύ πίσω αγωνιστικά, αλλά ουσιαστικά χάλασε και τον σχεδιασμό που είχε κάνει ο Ματίας Αλμέιδα για την δουλειά με τον 29χρονο μεσοεπιθετικό.

Με δεδομένο πως στην θέση που αγωνίζεται συνήθως ο Τσιλούλης, υπάρχει η επιλογή και του Ελίασον και του Φερνάντες και του Άμραμπατ, ήταν πολύ πιθανό ο Αργεντινός τεχνικός να δοκιμάσει και να δουλέψει στην προετοιμασία έναν διαφορετικό ρόλο. Κάτι ωστόσο που δεν έγινε, καθώς ο παίκτης ξαναμπήκε σε φουλ ρυθμούς δουλειάς, όταν πλέον η ομάδα είχε επιστρέψει στην Αθήνα και είχε μπει σε διαδικασία προετοιμασίας για τα ευρωπαϊκά προκριματικά.

Ακούστηκαν πολλά και διάφορα για το μέλλον του Τσιλούλη. Παρόλα αυτά η απόφαση που πήρε και η ΑΕΚ αλλά κυρίως ο ίδιος ο παίκτης, είναι να παραμείνει κανονικά στο ρόστερ. Και να προσπαθήσει μέσα στη σεζόν να κυνηγήσει την ευκαιρία του. Άλλωστε δεν θα είχε κανένα απολύτως νόημα, να παραχωρηθεί δανεικός, καθώς το ζητούμενο δεν είναι να πάρει παιχνίδια στα πόδια του. Ούτε και ο ίδιος φαίνεται πως ήθελε κάτι τέτοιο. Και προτίμησε να μείνει στην ΑΕΚ, να συνεχίσει την δουλειά με τον Αλμέιδα και ίσως προκύψει στην πορεία κάποια ευκαιρία. Εκτός αν προκύψει κάποια ανατροπή της τελευταίας στιγμής, που όμως δεν φαίνεται κάτι τέτοιο στον ορίζοντα.