Η απόλυτη στήριξη στον Αλμέιδα αποφασίστηκε από τον Ηλιόπουλο και μεταφέρθηκε με κάθε τρόπο στον προπονητή της ΑΕΚ

Ηλιόπουλος, Αλμέιδα

i

Μάριος Ηλιόπουλος και Ματίας Αλμέιδα/intime

Η απόλυτη στήριξη στον Αλμέιδα αποφασίστηκε από τον Ηλιόπουλο και μεταφέρθηκε με κάθε τρόπο στον προπονητή της ΑΕΚ

Κώστας Τσίλης 13:21 - 19.08.2024 / Ανανεώθηκε: 14:37 - 19.08.2024

Στο διάστημα που μεσολάβησε από την ρεβάνς με τη Νόα, μέχρι και το ματς με τον ΟΦΗ, η διοίκηση της ΑΕΚ έκανε όλες τις απαραίτητες κινήσεις για να "περάσει" στον Αργεντινό τεχνικό την απόφαση για απόλυτη στήριξη

Η επόμενη μέρα του σοκαριστικού πρόωρου αποκλεισμού από την Ευρώπη, ήταν εξαιρετικά δύσκολη για την ΑΕΚ. Και έχριζε άμεσα αποφάσεων από τον ιδιοκτήτη της ομάδας. Όπως είχατε διαβάσει στο Sportal.gr, ο Μάριος Ηλιόπουλος δεν σκόπευε να πάρει αυτές τις αποφάσεις εν θερμώ. Δεν πράττει ποτέ μ' αυτόν τον τρόπο, έτσι κι αλλιώς. Όμως από την άλλη, με δεδομένο πως ακολουθούσε και η πρεμιέρα πρωταθλήματος με τον ΟΦΗ, δεν θα μπορούσε να υπάρξει και μεγάλη καθυστέρηση.

Η σφραγίδα της ΑΕΚ του Αλμέιδα, είναι πολύ έντονη για να ξεθωριάσει εύκολα
ΚΩΣΤΑΣ ΤΣΙΛΗΣ

08:10 - 19.08.2024

Η σφραγίδα της ΑΕΚ του Αλμέιδα, είναι πολύ έντονη για να ξεθωριάσει εύκολα

Χωρίς μαγικά ραβδιά, η ΑΕΚ μεταμορφώθηκε γιατί έχει έναν προπονητή που έχει βάλει αγωνιστικά υπόβαθρα, έβγαλε στο γήπεδο μια εικόνα που την είχε ανάγκη, αλλά ακόμα και έχει να κάνει δουλίτσα και μεταγραφές - Γράφει ο Κώστας Τσίλης

Ο ισχυρός άνδρας της ΑΕΚ έβαλε και ζύγισε τα πάντα στο τραπέζι. Η απόφαση του, ήταν ξεκάθαρη και απόλυτη στήριξη στον Ματίας Αλμέιδα. Αυτό το μετέφερε και σ' όλους τους συνεργάτες του και τους ανθρώπους που βρίσκονται στην διοίκηση του ποδοσφαιρικού τμήματος. Μάλιστα ήταν πλέον αυτοί που ανέλαβαν να περάσουν προς τον Αλμέιδα αυτό το μήνυμα στήριξης με κάθε τρόπο.

Ο Αργεντινός τεχνικός είπε μετά το ματς με τον ΟΦΗ πως "δέχθηκα πολλές κλήσεις και ένιωσα αγάπη". Σ' αυτό το μικρό χρονικό διάστημα που μεσολάβησε, οι άνθρωποι από την διοίκηση της ΑΕΚ έκαναν όλα όσα έπρεπε να γίνουν, προκειμένου να καταστεί σαφές πως η απόφαση του Μάριου Ηλιόπουλου, η απόφαση του συλλόγου, είναι να στηρίξει απόλυτα τον Αλμέιδα. Και αυτό το εισέπραξε ο Αργεντινός τεχνικός και που ενδεχομένως έπαιξε και τον ρόλο του σ' όλη αυτή την μεταμόρφωση από το ματς της Πέμπτης σ' αυτό της Κυριακής.

ΠΑΟ-Αστέρας ΑΚΤΟR 0-1: Οι "ανορθογραφίες" του Αλόνσο και ο...αδιάβαστος Σιδηρόπουλος!
SPORTAL ORIGINALS

11:00 - 19.08.2024

ΠΑΟ-Αστέρας ΑΚΤΟR 0-1: Οι "ανορθογραφίες" του Αλόνσο και ο...αδιάβαστος Σιδηρόπουλος!

Το Talking Points επιστρέφει! Σωτήρης Κωσταβάρας και Στέφανος Αβραμίδης επιστρέφουν στα μικρόφωνα του Sportal και στο επίκεντρο βρίσκεται τα όσα είδαμε στην πρεμιέρα της Stoiximan Super League. Η γκέλα του Παναθηναϊκού κόντρα στον Αστέρα AKTOR, η επιστροφή της ΑΕΚ στις νίκες, το δύσκολο τρίποντο του ΠΑΟΚ και φυσικά το άνετο πέρασμα του Ολυμπιακού από τον Βόλο. Ραντεβού στις 11:00 στη web TV του Sportal!

Για την ΑΕΚ όχι απλώς δεν υπήρξε μετά τη Νόα ζήτημα προπονητή, αλλά κατέστη σαφές στον προπονητή, πως δεν έχει αλλάξει απολύτως τίποτα ως προς την εμπιστοσύνη προς το πρόσωπο του. Προφανώς υπάρχει το βάρος της αποτυχίας στην Ευρώπη, που πρέπει όμως η Ένωση να αφήσει πίσω της. Θα υπάρξουν πράγματα που θα γίνουν τις επόμενες μέρες και σε αγωνιστικό αλλά και σε μεταγραφικό επίπεδο. Πάντα όμως με δεδομένη την στήριξη στον Αλμέιδα και το πλάνο του.