Η αποστολή του Παναθηναϊκού για την Ολλανδία

Ντιέγκο Αλόνσο και Φώτης Ιωαννίδης

i

www.pao.gr

Η αποστολή του Παναθηναϊκού για την Ολλανδία

Μπάμπης Τσιμπίδας 21:43 - 13.08.2024 / Ανανεώθηκε: 21:56 - 13.08.2024

Ο Ντιέγκο Αλόνσο ανακοίνωσε τους ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού οι οποίοι θα ταξιδέψουν στο Άμστερνταμ για την αναμέτρηση με τον Άγιαξ.

Για το Άμστερνταμ θα αναχωρήσει ο Παναθηναϊκός το πρωί της Τετάρτης, εκεί που θα αντιμετωπίσει τον Άγιαξ στη ρεβάνς του 0-1 του ΟΑΚΑ. Η ομάδα του Ντιέγκο Αλόνσο προπονήθηκε σήμερα στο «Γεώργιος Καλαφάτης» και αύριο θα προπονηθεί στη «Γιόχαν Κρόιφ Αρένα», την παραμονή της αναμέτρησης.

Μετά την προπόνηση, ο Αλόνσο ενημέρωσε τους παίκτες πως θα ταξιδέψουν όλοι στην Ολλανδία και επί της ουσίας, δεν ανακοίνωσε αποστολή. Γιατί και όσοι δεν θα αγωνιστούν εναντίον του Άγιαξ, θα βρεθούν μαζί στην ολλανδική πρωτεύουσα.

Πάντως, ο Τζορτζ Μπάλντοκ δεν υπολογίζεται για το ματς, αφού ακολούθησε και σήμερα θεραπεία και δεν προλαβαίνει. Ο διεθνής δεξιός μπακ θα δει το ματς από την εξέδρα και στη θέση του έχει επανέρθει απολύτως έτοιμος ο Γιώργος Βαγιαννίδης.

«Την τελευταία του προπόνηση επί ελληνικού εδάφους πριν την αναχώρηση για το Άμστερνταμ της Ολλανδίας όπου την Πέμπτη θα αντιμετωπίσει τον Άγιαξ στη ρεβάνς της 3ης προκριματικής φάσης του Europa League, πραγματοποίησε το απόγευμα της Τρίτης ο Παναθηναϊκός στο «Γ. Καλαφάτης».

Ερωτήσεις για Ιωαννίδη και όχι προτάσεις από Λέστερ και Σάουθαμπτον
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

15:01 - 13.08.2024

Ερωτήσεις για Ιωαννίδη και όχι προτάσεις από Λέστερ και Σάουθαμπτον

Παρά τα αγγλικά δημοσιεύματα για προτάσεις για τον Φώτη Ιωαννίδη από την Αγγλία, οι Λέστερ και Σαουθάμπτον έχουν απλώς ρωτήσει για τις απαιτήσεις του Παναθηναϊκού για τον αρχηγό του. Διαβάστε το ρεπορτάζ του Sportal.

Οι Πράσινοι ξεκίνησαν με προθέρμανση, συνέχισαν με rondo, τακτική και ολοκλήρωσαν με τελειώματα. Θεραπεία και ατομικό ακολούθησε ο Μπάλντοκ.

Μετά το τέλος της προπόνησης ανακοινώθηκε η αποστολή που θα ταξιδέψει το πρωί της Τετάρτης για την Ολλανδία. Στην αποστολή μετέχουν όλοι οι διαθέσιμοι ποδοσφαιριστές» αναφέρει το δελτίο Τύπου της ΠΑΕ για την προπόνηση της 13/8.