Η διάψευση για Κουλιεράκη και η Άιντραχτ που δεν τον ξεχνά

Κωνσταντίνος Κουλιεράκης

i

© Intime

Η διάψευση για Κουλιεράκη και η Άιντραχτ που δεν τον ξεχνά

Μάνος Τσαλγατίδης 15:09 - 23.07.2024 / Ανανεώθηκε: 15:10 - 23.07.2024

Τι συμβαίνει με την περίπτωση του κεντρικού αμυντικού του ΠΑΟΚ, Κωνσταντίνο Κουλιεράκη.

Όπως διαβάσατε νωρίτερα στο Sportal ο δημοσιογράφος Ματέο Μορέτο της «Relevo» τονίζει ότι η Άιντραχτ φαίνεται πως κατέθεσε πρόταση ύψους 10 εκατομμυρίων ευρώ συν μπόνους στον ΠΑΟΚ, προκειμένου να τον πείσει να παραχωρήσει τον Κωνσταντίνο Κουλιεράκη.

Ωστόσο, αυτό για την ώρα δεν ισχύει, καθώς σύμφωνα με κύκλους της «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ δεν έχει φτάσει κάποια επίσημη πρόταση ή ενόχληση από τον γερμανικό σύλλογο το τελευταίο χρονικό διάστημα ή γενικότερα από σύλλογο για τον αριστεροπόδαρο στόπερ του Δικεφάλου.

Πάντως, αυτό που διαρρέεται από την πλευρά της Άιντραχτ, αλλά και από μανατζερικούς κύκλους είναι πως το γερμανικό ενδιαφέρον για τον Κουλιεράκη από την ομάδα που ο ΠΑΟΚ αντιμετώπισε στο περσινό Conference League δεν έχει πάψει να υφίσταται.

Μάλιστα, δεν αποκλείεται μέσα στον Αύγουστο ο σύλλογος από τη Φρανκφούρτη να στείλει πρόταση άνω των 10 εκατομμυρίων ευρώ για τον διεθνή αμυντικό.

Την περυσινή σεζόν, ο Kουλιεράκης κατέγραψε 37 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις έχοντας πετύχει τέσσερα γκολ και μάλιστα ένα από αυτά είναι κόντρα στη γερμανική ομάδα στην αναμέτρηση των δύο στο γήπεδο της Τούμπας. Μάλιστα, έχει μείνει στο χορτάρι για 3.178' αγωνιστικά λεπτά και σε αυτό το διάστημα έχει καταφέρει να μοιράσει και δύο ασίστ.