Η δουλειά του Τσικίνιο για την επάνοδό του στη δράση

Η δουλειά του Τσικίνιο για την επάνοδό του στη δράση

Ο Πορτογάλος δούλεψε και στο ρεπό του για να επιστρέψει για τα καλά…

Ένας από τους παίκτες που δεν είχε ο Ολυμπιακός στο τελευταίο του ματς και συγκεκριμένα με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ, ήταν ο Τσικίνιο. Ο Πορτογάλος μέσος είχε τραυματιστεί στην αναμέτρηση με την Μπράγκα στο Καραϊσκάκη και έτσι δεν ήταν σε θέση να λάβει μέρος στο ντέρμπι «αιωνίων» πριν τη διακοπή του πρωταθλήματος για τις Εθνικές ομάδες.

Παράλληλα, έμεινε εκτός πλάνων του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ και από το φιλικό με τον Ατρόμητο στο Ρέντη. Αν και με τόση επιβάρυνση που είχε ο Τσικίνιο και πάλι δύσκολο θα ήταν να αγωνιστεί, τουλάχιστον για αρκετή ώρα, στο φιλικό με τους Περιστεριώτες. Όπως και να έχει όμως η συνέχεια είναι δυνατή για τους «ερυθρόλευκους» και ο Τσικίνιο είναι από τους πιο σημαντικούς ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού.

Όλες αυτές τις ημέρες ο Πορτογάλος δούλεψε αρκετά στο Ρέντη. Ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα, τόσο στο γυμναστήριο όσο και στο γήπεδο, έτσι ώστε να επανέλθει όσο πιο γρήγορα γίνεται και πάντα χωρίς να υπάρχει ο φόβος υποτροπής στον τραυματισμό του. Προτού η ομάδα φύγει από το Ρέντη για το ρεπό είχε αισθανθεί καλύτερα ο Τσικίνιο. Μάλιστα τις ημέρες ξεκούρασης της ομάδας, ο ίδιος είχε πάρει το πρόγραμμά του από τους «ερυθρόλευκους» και δούλεψε ατομικά μακριά από το Ρέντη. Θέλησε μάλιστα και να το δείξει ο ίδιος πως δουλεύει στο ρεπό του, με βίντεο που ανέβασε στα social media.

Βέβαια δεν αμφέβαλλαν ποτέ στον Ολυμπιακό πως ο Τσικίνιο θα ακολουθούσε το πρόγραμμά του, αφού όλο αυτό το διάστημα έχει δείξει με τη συμπεριφορά του πως είναι υπόδειγμα επαγγελματία ποδοσφαιριστή. Το καλό είναι πως με την επιστροφή της ομάδας στις προπονήσεις θα ξεκινήσει και ο Τσικίνιο να μπαίνει σε κανονικό πρόγραμμα και να ανεβάζει συνεχώς ρυθμό. Θα φανεί μέσα στην εβδομάδα εάν θα τον συμπεριλάβει ο Μεντιλίμπαρ στα πλάνα του για το Λεβαδειακό ή θα προτιμήσει να του δώσει λίγο ακόμη χρόνο για να φτάσει στο 100% των δυνάμεών του ενόψει και της Ευρώπης. Γιατί η αλήθεια είναι πως η Μάλμε τον «καίει»…