Η δύσκολη περίπτωση Μαρσιάλ «έπεσε» στο μεταγραφικό τραπέζι της ΑΕΚ

Φωτ. IMAGO

Η δύσκολη περίπτωση Μαρσιάλ «έπεσε» στο μεταγραφικό τραπέζι της ΑΕΚ

Κώστας Τσίλης 13:43 - 03.09.2024 / Ανανεώθηκε: 14:04 - 03.09.2024

Έχει τεθεί στην Ένωση η περίπτωση του Γάλλου φορ που έμεινε ελεύθερος από την Μάντσεστερ Γιουναϊτεντ, την "ψάχνει", αλλά συγκεντρώνει πολλές και μεγάλες δυσκολίες

Η ΑΕΚ είναι δεδομένο πως έχει βάλει πολύ ψηλά τον πήχη για την μεταγραφή σέντερ φορ. Κάτι άλλωστε που αποδεικνύεται και από το γεγονός πως ο εκτελεστικός της διευθυντής Παναγιώτης Κονέ έχει ταξιδέψει στο Λονδίνο για να διαπραγματευτεί με την Τσέλσι για τον Ντάτρό Φοφανά. Σ' αυτό το πλαίσιο της υψηλής... στόχευσης, μπήκε στο μεταγραφικό τραπέζι της ΑΕΚ και το όνομα του Άντονι Μαρσιάλ.

Η ΑΕΚ συνεχίζει να μην θεωρεί βάση συζήτησης για Γκαρσία τα 23 εκατομμύρια ευρώ
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

12:37 - 03.09.2024

Η ΑΕΚ συνεχίζει να μην θεωρεί βάση συζήτησης για Γκαρσία τα 23 εκατομμύρια ευρώ

Μπορεί στην Ρωσία να εξακολουθούν να ψάχνονται για το θέμα του Λιβάι, όμως υπάρχουν οικονομικά δεδομένα και όχι μόνο, που καθιστούν μάλλον απλησίαστη μια συμφωνία για μεταγραφή

Ο 28χρονος Γάλλος επιθετικός έμεινε ελεύθερος από την Μάντσεστερ Γιουναϊτεντ και ακόμα δεν έχει βρει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του. Τέθηκε μέσω μάνατζερ στα υπόψιν της ΑΕΚ ως προοπτική και προφανώς και εξετάζεται. Αλίμονο και να ήταν διαφορετικά. Βεβαίως πρόκειται για μια εξαιρετικά δύσκολη υπόθεση.

Είναι ένας παίκτης που μέχρι πρότινος είχε συμβόλαιο με ετήσιες αποδοχές με οχταψήφιο νούμερο. Και που επίσης δύσκολα πείθεται να έρθει στην Ελλάδα. Βεβαίως πλέον οι επιλογές που έχει ο Μαρσιάλ για να συνεχίσει την καριέρα του, είναι περιορισμένες στην συγκεκριμένη χρονική συγκυρία. Και όπως και να έχει είναι μια περίπτωση που από την στιγμή που μπήκε στο μεταγραφικό τραπέζι της ΑΕΚ, φυσικά και εξετάζεται.

Όπου εξετάζεται, όχι φυσικά ως ποιότητα και ως ποδοσφαιρική προοπτική. Εξετάζονται οι δυνατότητες να βρεθεί τρόπος να ικανοποιηθεί ένας τέτοιος ποδοσφαιριστής οικονομικά και όχι μόνο, προκειμένου να έρθει στην Ελλάδα και στην ΑΕΚ. Από την στιγμή δηλαδή που τέθηκε θέμα και... έδαφος, η Ένωση φυσικά και το ψάχνει και το προσπαθεί καθώς πρόκειται για έναν πολύ ποιοτικό ποδοσφαιριστή.