Η εικόνα (και ο ήχος) «μίλησαν» για την στήριξη του κόσμου στον Αλμέιδα (vid)

Η εικόνα (και ο ήχος) «μίλησαν» για την στήριξη του κόσμου στον Αλμέιδα (vid)

Κώστας Τσίλης 20:57 - 20.05.2024 / Ανανεώθηκε: 08:43 - 29.05.2024

Μετά το τέλος του παιχνιδιού με την Λαμία και παρά το χαμένο πρωτάθλημα, ο κόσμος της ΑΕΚ έδειξε με τον πλέον χαρακτηριστικό τρόπο την στήριξη του στον Αλμέιδα και το Sportal.gr έχει την απόδειξη

Η χθεσινή βραδιά ήταν για την ΑΕΚ και σκληρή και ζόρικη. Το ίδιο και για τον Ματίας Αλμέιδα. Ο Αργεντινός τεχνικός περιέγραψε πιο γλαφυρά από τον καθένα, το πως αισθανόταν, κάνοντας λόγο για την "καρδιά που είναι κομμάτια". Ήταν σκασμένος και πολύ έντονα φορτισμένος ο Αλμέιδα μετά την λήξη του ματς με την Λαμία.

Η ΑΕΚ απέτυχε, αλλά πλέον τον ξέρει τον δρόμο για να ξαναπετύχει
ΚΩΣΤΑΣ ΤΣΙΛΗΣ

11:42 - 20.05.2024

Η ΑΕΚ απέτυχε, αλλά πλέον τον ξέρει τον δρόμο για να ξαναπετύχει

Σκληρό να χάνεις ένα πρωτάθλημα με δυο χαμένους "τελικούς" και 17 πεταμένους βαθμούς σε ματς που προηγήθηκες, αλλά η ΑΕΚ έχει και την μαγιά και τον προπονητή αλλά και την γνώση για να βρει τον τρόπο να πάρει ξανά το πρωτάθλημα - Γράφει ο Κώστας Τσίλης

Αυτή η συναισθηματική φόρτιση έγινε ακόμα μεγαλύτερη, με τον τρόπο που του συμπεριφέρθηκε ο κόσμος. Ειδικά όταν για κάποια λεπτά μετά την λήξη του παιχνιδιού, ο Αλμέιδα βγήκε από τα αποδυτήρια για να κάνει δηλώσεις στα κάμερα της Cosmotesport, μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Είχε παραμείνει στις εξέδρες πολύ κόσμος της ΑΕΚ. Και όταν ο Αργεντινός τεχνικός ολοκλήρωσε τις δηλώσεις του, αποθεώθηκε με ένα έντονο και παρατεταμένο χειροκρότημα.

https://x.com/SportalgrG/status/1792506754195939405

Μάλιστα ο Αλμέιδα φορτίστηκε πολύ έντονα απ' όλη αυτή την αντίδραση των οπαδών της ΑΕΚ, που με δυσκολία κράτησε τα δάκρυα του. Κάτι άλλωστε που το διέκρινε ο Μπρούνο Άλβες και πήρε τον Αργεντινό τεχνικό στην αγκαλιά του, για να πάνε μαζί στα αποδυτήρια. Αφού πρώτα ο Αλμέιδα σήκωσε το χέρι του για να ανταποδώσει στον κόσμο την αγάπη του.