«Η εμπλοκή της ΑΕΚ για Μπαρέιρο, σήμανε συναγερμό στην Ρίβερ Πλέιτ»

Μπαρέιρο

i

Άνταμ Μπαρέιρο/IMAGO

«Η εμπλοκή της ΑΕΚ για Μπαρέιρο, σήμανε συναγερμό στην Ρίβερ Πλέιτ»

Κώστας Τσίλης 20:07 - 21.06.2024 / Ανανεώθηκε: 20:07 - 21.06.2024

Σύμφωνα με τους Αργεντινούς, αν η Ρίβερ δεν κλείσει άμεσα τον Παραγουανό επιθετικό, κινδυνεύει να τον χάσει από την ομάδα του Αλμέιδα

Ένα μίνι… μεγάλο κόλπο φαίνεται πως παλεύει να κάνει η ΑΕΚ, αρπάζοντας τον Άνταμ Μπαρέιρο μέσα από τα χέρια της Ρίβερ Πλέιτ. Κάτι που προκύπτει όχι μόνο από το δεδομένο ενδιαφέρον των Μιγιονάριος για τον Παραγουανό επιθετικό, αλλά από το δημοσίευμα της συνήθως έγκυρης Ole της Αργεντινής.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, η ανάρτηση του Φαμπρίτσιο Ρομάνο για πρόταση της ΑΕΚ ύψους 4,5 εκατομμυρίων ευρώ για τον Μπαρέιρο, «σήμανε συναγερμό στην Ρίβερ Πλέιτ, που αν δεν κλείσει σύντομα τον ποδοσφαιριστή, μπορεί και να τον χάσει». Οι Αργεντινοί υποστηρίζουν πως στην Ρίβερ ήταν ενήμεροι πως υπήρξε από την πλευρά του Αλμέιδα, ένα διερευνητικό τηλεφώνημα προς την Σαν Λορένσο για τον Μπαρέιρο.

Δεν τους ανησύχησε όμως, καθότι οι δικές τους συζητήσεις για την μεταγραφή του Παραγουανού διεθνή φορ, ήταν προχωρημένες. Ωστόσο, πάντα σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Ole, εκείνο που θορύβησε την Ρίβερ, ήταν το δημοσίευμα του Ρομάνο περί πρότασης 4,5 εκατομμυρίων ευρώ. Και αυτό διότι η αντίστοιχη της Ρίβερ στον παίκτη, είναι στα 3,5 εκατομμύρια δολάρια. Συν 30% ποσοστό μεταπώλησης στην Σαν Λορένσο.

Πάντως το δημοσίευμα από την Αργεντινή καταλήγει, πως η Ρίβερ εξακολουθεί να έχει το πάνω χέρι στην υπόθεση του Μπαρέιρο. Αλλά αν δεν βιαστεί να τον κλείσει τις επόμενες μέρες, «μπορεί να τον κλέψει ομάδα από την Ευρώπη».